Posao

Pomoć u finansijskom smislu imate od osobe rođene u znaku Raka ili Vodolije. Ovan je vaš saradnik a vodite računa ako sarađujete sa Blizancima ili Strelčevima. Oni su skloni da vam novac izvuku ali da ništa ne bude od toga. Za vas je dobro da se ostvarite kroz umni rad ili, ako se bavite medijima, onda je najbolje da pišete knjigu ili stručne tekstove za novine. Čim Venera kroči u znak Lava a to je druga polovina meseca tada očekujte priznanje i nagrade.

Ljubav

Vama je i potrebno da budete sa osobom koja je otvorenija nego vi i to će sigurno da poboljša vaš ljubavni život. Imate često pozive od bivše ljubavi ali neće moći da bude kao što je bilo, bolje sve novo i ispočetka. Oni koji su u braku uvek maksimalno privrženi partneru i neispuštaju ga iz vida. Imate šesto čulo kada je ljubav u pitanju i možete da računate da ste uvek u pravu u proceni svake osobe koja je u vašem okruženju. Dopašće vam se jedan Lav.

Zdravlje

Bez većih zdravstvenih problema. Savetujem vam da iskoristite mesec da odete na neki spa tretman, da se relaksirate i opustite.

Izvor: Astrousluge