Posao

Tokom juna kao da ćete dobiti želju i volju da promenite sve što već duži vremenski period nikako da promenite. Napokon ćete staviti tačku na sve staro i zakoračiti u novo, možda čak i nepoznato. Moguće je da ćete odlučiti da promenite posao, saradnike, projekat... Možete da očekujete novčani priliv nakon 20. juna, kada će neki dužnici da vam vrate novac. Ukoliko ne znate sa kim da započnete saradnju, savetujem vam da odaberete osobu rođenu u znaku Vodolije, jer vam ona može doneti neočekivani uspeh i pomoć.

Ljubav

Prilično težak mesec za Blizance koji su u vezi ili braku, jer će mnogi biti zaglavljeni u mislima - Šta dalje? Kako dalje? Mogući su ljubomora, nepoverenje, česte svađe i preispitivanja. Mnogi će odlučiti da prekinu vezu ili brak, jer više neće moći da izdrže. Na žalost, do kraja meseca ne vidim stabilizaciju na ljubavnom planu. Dakle, princip je "ko preživi pričaće"... Slobodni Blizanci će upoznati osobu iz inostranstva - to može biti osoba koja nije iz vaše zemlje ili osoba koja je dugo živela u inostranstvu, pa se vratila u zemlju. Planete pokazuju ovu ljubav kao veoma uzbuljivu, ali ne i dugotrajnu. Nažalost.

Zdravlje

Stres je vaš najveći neprijatelj, te pod hitno morate da razmišljate kako da ga se oslobodite na duže staze. Mogući su i problemi sa kičmom i donjim delom leđa.

Izvor: Astrousluge