Posao: U toku septembra imaćete priliku da gde god da se osvrnete dobijete podsticaje da se odlučno i hrabro borite za pozitivne promene na poslu. Budite sigurni da je to baš ono što vam je potrebno, ali vaša dualan priroda i želja da od dve mogućnosti  izaberete obe, biće okončana posle 26.septembra, kada ćete biti sigurni u svoje izbore. Sada više nego ikada treba da se rukovodite opipljivim i ostvarivim planovima i da verujete ozbiljnim analizama  stručnjaka iz svog posla. Nešto interesantnija perspektiva očekuje one koji se bave politikom, javnim radom, ili radom u državnim instirucijama, jer će se vreme pokušaja da se pomire neke suprotnosti, okončati tako da će morati izabrati stranu i stati iza svoje odluke.

Ljubav: Vreme je da se uozbiljite i da prestanete da se ponašate kao nezrela osoba, da preuzmete odgovornost za vašu ljubavnu vezu i da u nju uložiite svoje vreme i energiju. Od vas svi, a najviše vaš partner očekuje da jasno iskažete šta želite od svoje veze. Inicijativa koja dolazi od voljene osobe, može doći čak i u vidu ultimatuma, naročito posle 26.septembra, a od vas zavisi da li ćete ublažiti osećaj nesigurnosti u svojoj vezi, ili ga produbiti.

Zdravlje: Vreme je za veliko spremanje vašeg organizma, jer je lakše da se odviknete od štetnih navika, sada kada ćete imati mnogo aktivnosti oko društvenog života i prijateljskih kontakakta. Najvažnije je ne odlagati ove odluke za neki drugi dan, jer se samim tim umanjuje i vaša volja. Najbolje je delovati sada i odmah i biti uporan, a vaš organizam će vam zasigurno biti zahvalan.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31