Posao: Vatra je prvi, inicijalni element, on daje borbenost, akciju i delanje.

Potrebno je da više nego ikada pobedite svoje uobičajene reakcije i postupke, da se ne prepuštate inerciji i da već od početka jula, pošto je Lav vaše prirodno polje posla, a planete se kreću Lavom, pronađete način da poboljšate svoj posao i zarađujete više za kvalitetniji život vaše porodice. Ključno je to da ne ubeđujete sebe kako vam je bolje, da ne ulepšavate sliku u svojoj glavi, nego da je napravite takvom u realnosti. 

Ljubav: Odlučili ste da uđete u vezu, ili ostanete u njoj. To je dobra i srećna odluka za vas, jer vi ne volite samoću. Međutim, kako je Jupiter koji je vaš suvladar u znaku Lava koji ima jaku ego crtu karaktera, vi odjednom nećete biti toliko tolerantni pristajati na sve, nego ćete početi da postavljate pravila igre. Koliko će vaš partner želeti i moći da vas prati, toliko je vaša veza uspešnija i dublja. Bićete željni da osetite da vas voljena osoba smatra dostojnim svoje ljubavi, da ste vi jedna i jedina osoba sa kojom ima sve te emocije i želje, i sve su šanse da do toga možete doći, samo ako ne budete napravili preveliki nesklad između očekivanja i mogućnosti. 

Zdravlje: Dobro je da ste vi razvili pozitivan stav prema svom telu i umu, kao jednoj i nedeljivoj celini. To će vam pomoći da se osećate dobro i lakše prebrodite svoje svakodnevne slabosti po pitanju zdravlja. Ribe upravljaju snom i stopalima, pa povedite računa o tome da dovoljno spavate i da negujete svoja stopala.Čuvajte se sunčanja, opekotina i sunčanice, jer Jupiter u vatrenom znaku može da vam donese takve probleme.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31