Posao: Možete biti iznenađeni pozitivnim mišljenjem vaše okoline o vama. Odjednom će i oni uzdržani biti na vašoj strani i pružiti vam podršku.

Ukoliko ste privatni preduzetnik, a na poslu vam već neko vreme ne cvetaju ruže, sada ćete se iznenaditi kako vam novo partnerstvo sa finansijski moćnom osobom, može doneti novi život i otvoriti nove perspektive. Vaš vladar vas navodi na akciju, pa budite hrabri i srušite kočnice koje ste osećali nekoliko godina unazad. Prosperitet mogu da očekuju i piloti, informaričari, inženjeri, umetnici, astronomi i astrolozi, ali samo ako se baziraju na dugoročnim vizijama, a ne planiraju od danas do sutra.

Ljubav: Nekima će ovaj Jupiter doneti renesansu braka koji je bio prekinut, obnovu veze koju su raskinuli, naravno, samo ako još uvek volite tu osobu i ona vas i to potpuno iskreno i bezrezervno. Jedino što se od vas očekuje jeste iskrenost i spremnost da se zajednički potrudite da uspete. Dajte, sve od sebe, jer život retko pruža tako intenzivnu drugu šansu i tako podudarna osećanja kod obe osobe koje je priželjkuju.Odlično vreme za to je druga polovina jula ove godine.

Zdravlje: Bolovi u nogama i slabija cirkulacija koja jeste problem vašeg znaka može biti jedino promenjena kretanjem, vežbanjem i radom na sebi. Jačajte paralelno um i telo. Bavite se jogom i meditacijom, to jeste medIcina i preventiva budućnosti, a vi ste znak budućnosti.Samo ako ste duhovno spokojni, imaćete osećaj da ste jaki I zdravi.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31