Mlad Mesec u Strelcu 14. decembra je poslednji mlad Mesec u 2020. godini, tako da imamo priliku da učinimo nešto važno za našu budućnost. Naravno, budući da se ova snažna lunarna energija pokreće istovremeno kad je i pomračenje Sunca, očekuju nas stresne situacije, dodatne napetosti i čudni putevi  i izbori pred kojima ćemo se naći!

Blizanci

Očekuju vas konflikti i dramatične situacije u ljubavi. Na polju romantike nešto će se zauvek okončati, a istovremeno nešto novo može otpočeti. Oni koji su u vezi treba da zavire ispod drame i napetosti i otkriju da je ova situacija samo prilika da otvorite nove vidike u ljubavi i raščistite stare dugove u odnosu sa partnerom. Sada je pravi trenutak za iskren razgovor o svim izazovima. To će vam doneti raspoloženje.

Devica

Mlad Mesec vam pomaže da zacelite emotivne rane iz prošlosti. Najbolje za sebe moći ćete da postignete ako izađete iz zone komfora i ponekad pređete granicu zarad višeg dobra. Pomračenje Sunca najviše će uticati na polje vaše porodice. Moguće je da će vam se vratiti neka stara negativna, čak i potisnuta sećanja. Bićete spremni da pomirite neke članove svoje porodice, da oprostite, ali i da zatražite oproštaj. Pravu radost donosi vam to što ste čvrsto odlučili da u bravu svog života ubacite ključ mira. Kada se to dvoje sklopi, očekuju vas predivne stvari.

Strelac

Mlad Mesec je pozicioniran u vašem znaku Zodijaka. Moguće je da ćete doživeti manju krizu identita i postavljaćete sebi pitanja na koja nećete moći lako da odgovorite. Već odavno žudite za promenama, a sada je prilika da osetite šta znači prava lepota avanture. Vaš znak kroz život vodi sloboda. Zato je važno da izađete van granica, probate neke nove stavri i ispunite sebi stare avanturističke težnje.

Ribe

Pomračenje Sunca najviše će uticati na vaše polje karijere.Dolazi do značajnih promena na profesionalnom planu. Moguće su nove prilike za posao, kao i profesionalni susreti koji bio mogli da unaprede vašu karijeru. Iako se usled nastalih promena možete osećati pomalo nervozno, iskroistite priliku da pokažte svoje sposobnosti i ostavrite nešto veliko. Šta god da se dogodi i koliko god situacije bile nepovoljne, budite uvereni da će se dobar put otvoriti pred vašim znakom Zodijaka.

Izvor: Lovesensa