OVAN

Dobro raspoloženje i duh saradnje doprineće stvaranju savršene porodične atmosfere. Na polju prijateljstva i ljubavi imaćete samo razloga da se osećate zadovoljni. Uveče izbegavajte veliko društvo, biće vam lepše u dvoje.

BIK

Na profesionalnom polju dobićete solidnu pomoć od koga najmanje očekujete. U porodičnom okruženju će biti mirno, ali sa malo komunikacije. Više razgovora - to su ključne reči u vašem ljubavnom životu.

BLIZANCI

Možda se osećate veoma motivisani da završite i nešto od posla, ali dan je povoljniji za slobodne aktivnosti. Pokušajte da poboljšate svoj društveni život. Porodični život će vam doneti mnoga zadovoljstva.

RAK

Vreme će vam proći kroz prste, a možda uopšte nećete biti u mogućnosti da realizujete svoje projekte. Ne insistirajte da radite nešto za šta niste spremni. Na emotivnom polju, ne bi škodilo da pokažete malo više razumevanja.

LAV

Vaše samopouzdanje će biti na visokom nivou, što će vas podstaći da razmislite o novim projektima. Vaš dobar humor i optimizam biće najvažniji elementi u vašim odnosima sa drugima.

DEVICA

U iskušenju ste da malo zloupotrebite svoj autoritet u porodici, ali to može da vam se "obije" o glavu. Bolje je da se malo suzdržite. Ne dozvolite da zavlada loše raspoloženje i pokušajte da budete puni razumevanja. Nema razloga za tenzije i negodovanja.

VAGA

Morate detaljnije da se pripremite za novi projekat. Odvojite dovoljno vremena i ništa ne prepuštajte slučaju. Velike su šanse da ćete dobiti značajnu sumu novca. Imaćete priliku da ponovo vidite stare prijatelje sa kojima ste izgubili kontakt.

ŠKORPIJA

Ne budite egoman. Neko je otkrio vaše slabosti i planira da ih iskoristi. Povoljan dan za kupovinu, jer ćete imati otkriti ponude koje će vas oduševiti. Uveče vas čeka intenzivan društveni život.

STRELAC

Visok rizik od sukoba sa tazbinom, što će dovesti do jakih rasprava sa vama bliskim osobama. Pokušajte da izađete uveče, jer atmosfera u porodici neće biti baš mirna.

JARAC

Usponi i padovi u raspoloženju, a može se desiti da prevladaju negativni aspekti. Aktivnosti koje zahtevaju veliku mentalnu aktivnost mogu da pomognu da se tome otrgnete. Danas ćete imati priliku da upoznate nove prijatelje.

VODOLIJA

Puni ste kreativnih i finansijskih ideja, a najveću pažnju poklanjate porodičnim interesima. Budite otvoreni u razgovoru s partnerom, oseća se pomalo zapostavljen.

RIBE

Danas ćete se osećati potpuno opušteno i skloni da sagledate mnoge aspekte svog života iz novih perspektiva. Osećaćete mir sa sobom i sa onima oko vas. Veče je povoljno za poverljiv razgovor.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.