OVAN

Veoma vam je naglašena jasnoća rasuđivanja, koja će vam pomoći da budete objektivni i donosite ispravne odluke. Dobro vreme za ulaganje, jer ćete znati kako da izaberete najpogodniji pravac. Na emocionalnom planu, sve u redu, niko srećniji od vas.

BIK

Oni pripadnici znaka koji su i danas na poslovnom putu postižu veliki profesionalni uspeh. Bićete i sami iznenađeni koliko pozitivnih aspekata ima ovaj poduhvat. Bik danas uživa u optimizmu i lepom humoru, odnos sa partnerom cveta.

BLIZANCI

Neko će vam dati informacije koje će vam biti od velike pomoći na profesionalnom planu. Pronicljivost vam omogućava da čitate između redova i da u svakom trenutku znate kuda idete. Ne zanemarujte porodicu i sentimentalne obaveze.

RAK

Budite praktičniji i dozvolite da vam sitni hirovi ugrožavaju udobnost. Savetuju se diskrecija i razboritost. U porodičnom životu vlada harmonija, Rakovi druge dekade osećaju tenziju na sentimentalnom planu.

LAV

Povoljan dan za nove projekte, jer je sreća na vašoj strani. U ljubavnom životu biće suprotstavljenih pozicija, ali ćete se postarati da vaši kriterijumi preovladavaju. Čuvajte se povreda.

DEVICA

Pažljivo proučite novi projekat pre nego što ga predstavite drugima. Akcenat dana biće na ekonomskim temama, a dobićete i savete u pogledu povećanja prihoda. Mir i sklad u porodičnom životu.

VAGA

Lična harizma i inicijativa biće odlučujući faktori uspeha u poduhvatu koji planirate. Na porodičnom nivou bićete iznenađeni koliko ćete lako postići ono što želite. U popodnevnim satima, idealno vreme za kupovinu i provod.

ŠKORPIJA

Okolnosti vas mogu naterati da donesete važne odluke koje će uticati na vašu porodicu. Izbegavajte komentare koji bi mogli biti pogrešno protumačeni. Ako budete iskreni prema partneru, sve će vam biti lakše.

STRELAC

Znaćete kako da ostvarite svoje zamisli, ali iskušenje za neke promene najbolje je ostaviti za bolje vreme. Bićete puni novih ideja, ali one mogu da vam otežavaju uživanje u porodičnom miru pa ih radije zanemarite.

JARAC

Danas je povoljan dan za sve nove projekte. U ljubavnom životu biće uspona i padova, ali je poželjno da ostanete čvrsti u svojoj poziciji. Solo pripadnici znaka ne treba da ostaju kod kuće, već da svakako krenu u provod.

VODOLIJA

Pokušajte da pobedite svoju svojeglavost, samo timskim radom danas postižete uspeh. Akcenat dana biće na ljubavi, pazite da ne pokvarite sklad nekim ishitrenim pitanjima. Neočekivano stiže problem u prijateljskim krugovima, neko vas može povrediti bez loše namere.

RIBE

Mnogo pitanja vam se mota po glavi, a najviše onih vezanih za finansije i moguće uštede. Ako planirate putovanje, obavezno proverite sve što se tiče bezbednosti unapred. Mala kriza u emocionalnom životu, nemojte da pravite "od komarca magarca".

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.