OVAN

Akcenat dana biće na porodičnom životu, koji će proteći srećno i bez problema. Za večernji provod, najbolje je da pozovete prijatelje, jer će vam druženje i vesela atmosfera na najbolji način zaokružiti dan.

BIK

Zanesenost nekim fantazijama može vas navesti da donesete loše odluke danas, bolje je da se usredsredite na atmosferu pomirenja. Potrebno je više razumevanja u porodici, bolji odnos sa partnerom. Možda ćete dobiti veoma prijatne vesti.

BLIZANCI

Danas postoji mnogo šansi da vam se sreća osmehne, a vi pazite šta želite! Nemojte samo sebe da stavite u centar sveta, obratite pažnju i na druge. U emotivnom polju su samo nežnost i ljubav.

RAK

Dan pun društvenih aktivnosti, pazite da vam i izgled bude na mestu, to će vam pomoći da povećate samopouzdanje. Dobri izgledi za harmoničnije emocionalne odnose.

LAV

Odmor za vikend može biti upravo ono što vam treba. Izlazak iz rutine će vam pomoći da povratite ravnotežu, čak i ako je za to potrebna velika snaga volje. U emotivnom polju ćete naći razumevanje i naklonost.

DEVICA

Odlična fizička forma, što će se videti ako se odlučite za neki sport. Ako idete u kupovinu, nemojte biti pod uticajem nikoga. Uveče vaša popularnost dostiže maksimum.

VAGA

Budite oprezni sa greškama, jer možete bespotrebno stvoriti problem. Ne pokušavajte ni da razmišljate o poslu, jer nećete biti predisponirani za to. Porodični život traži vašu pažnju, a morate i da se malo posvetite kuhinji i zdravoj ishrani.

ŠKORPIJA

Ako pokažete velikodušniji odnos prema drugima, to će izazvati odličnu reakciju. Veoma dobar dan za dobar provod ako znate kako da se okružite pravim ljudima. Potpuno čisto nebo, bez oblačka, u vašim emotivnim odnosima.

STRELAC

Ako konsultujete svog partnera o nekom profesionalnom problemu, možete izazvati nepotrebnu tenziju, radije odmarajte. Druženje s prijateljima će biti pravo uživanje, pazite da ne bude preterivanja bilo koje vrste. Ako ste u srećnoj ljubavi, dajte prednost njoj, a ne ekipi.

JARAC

Ne dozvolite da vas koriste prijatelji ili porodica. Vaša ekstrovertnost može da vas navede da se poveravate stvarima koje treba da zadržite za sebe. Uveče romantika ili mirno singl veče.

VODOLIJA

Praktični smisao i kreativnost će napraviti savršenu kombinaciju koja će poboljšati vaš prihod. Nemojte ignorisati zdrav savet člana porodice. Vaš ljubavni život deluje uzbudljivo, ali kontrolišite svoju sklonost ekstravaganciji.

RIBE

U svoje porodične odnose moraćete da uložite više od dobrih namera ako želite da održite harmoniju. Moraćete bolje da vodite računa o svom zdravlju ako ne želite da ga izgubite. Noću obratite posebnu pažnju na izbegavanje ekscesa.  

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.