Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Uspeh se ne ogleda samo u materijalnim stvarima, uživajte u svemu što vaš posao donosi. Ljubav: Čeka vas neverovatna sreća i upeh na ovom polju, prihvatite ponude koje ćete dobiti u prvom delu dana. Zdravlje: Nestabilno, zakažite sistematski pregled.

BIK

Posao: Izgubili ste veru u kolege i sada razmišljate o tome. Pokušajte da se fokusirate na pozitivne strane posla. Ljubav: Koliko god da pokazujete pažnju prema partneru, ne uzvraća vam istom merom. Nema većih promena. Zdravlje: Osećaj ukočenosti u ramenima.

BLIZANCI

Posao: Ostavite prošlost iza sebe, ako osećate da je vreme za promenu, postupite u skladu sa tim. Ljubav: Spremni ste na kompromis, ali pazite da postavite adekvatne granice. Zdravlje: Problemi sa mentalnim zdravljem.

RAK

Posao: Dozvolili ste da izmešate poslovni i privatni plan, zbog toga ste pod stresom čak i kada niste na radnom mestu. Ljubav: Pokušajte da izbegnete svađe, velika je verovatnoća da kažete stvari koje ne mislite. Zdravlje: Nervoza.

LAV

Posao: Kada je radna nedelja završena probajte da se fokusirate na stvari koje volite, posao ostavite po strani. Ljubav: Važno je da prvo prihvatite sebe i sve mane koje imate, a onda ćete se dobro povezati i sa partnerom. Zdravlje: Proverite sluh.

DEVICA

Posao: Kolege mogu mnogo da vam pomognu, ali vi to odbijate. Pokušajte da pobedite sujetu. Ljubav: Jedan Strelac vas je prosto očarao svojom pojavom, mogući su zanimljivi razgovori u drugom delu dana ili romantičan izlazak. Zdravlje: Mentalna nestabilnost.

VAGA

Posao: Fokusirate se na stvari koje su manje bitne i zbog toga ništa ne stižete. Vaš prekovremeni rad nije dovoljno cenjen. Ljubav: Iskoristite vreme koje imate sa partnerom da razgovarate o svemu što vas muči. Zdravlje: Nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Ne dozvolite da vam drugi "kroje sudbinu", krajnja odluka ipak treba da bude samo vaša. Ljubav: Učinite nešto lepo za partnera, jedan lep gest može potpuno da vam promeni atmosferu tokom dana. Zdravlje: Dobro.

STRELAC

Posao: Ponuda o kojoj pričate vam sada izgleda primamljivo, ali će sa sobom doneti mnogo problema.  Ljubav: Vi ne volite velika okupljanja, ali na jednom od njih ste se dopali Ovnu koji će vam se uskoro približiti. Zdravlje: Dobro.

JARAC

Posao: Možda je vreme da se više posvetite privatnom biznisu nego zvaničnom poslu, otkrili ste nove talente. Ljubav: Pokušajte da budete pribrani i da ne reagujete burno na probleme. Pokažite više tolerancije prema partneru. Zdravlje: Posetite stomatologa.

VODOLIJA

Posao: Promenite pristup, ne mora uvek vaša reč da bude "poslednja", poštujte starije kolege. Ljubav: Zauzeti mogu da očekuju miran i romantičan dan sa partnerom. Slobodnima bez velikih promena. Zdravlje: Čuvajte se padova.

RIBE

Posao: Iskoristite svoje slobodno vreme na pravi način, sami stvarate paniku bez potrebe i radite više nego što se od vas očekuje. Ljubav: Stare ljubavi će vam zakucati na vrata, suočićete se sa prošlošću. Zdravlje: Dobro.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.