Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Nemate dovoljno vremena za sebe i za ljude koje volite, posao vas opterećuje previše. Ljubav: Vreme je da odete na zajedničko putovanje ili da se posvetite jedno drugom u romantičnom okruženju. Zdravlje: Dobro.

BIK

Posao: Stalno razmišljate o otkazu, umesto da se potrudite da popravite situaciju. Morate i sami da se potrudite da popravite atmosferu. Ljubav: Nadate se da ćete upoznati srodnu dušu, ali nije sve tako jednostavno, očekuje vas turbulentan period. Zdravlje: Počnite zdravije da se hranite.

BLIZANCI

Posao: Smirili su se odnosi u kolektivu, sada je lakše da funkcionišete, ali ne dozvolite da vas upletu u svađe. Ljubav: Niste dovoljno posvećeni odnosu, očekujte svađe u drugom delu dana. Zdravlje: Proverite da li uzimate dobru terapiju.

RAK

Posao: Finansijski problemi će biti rešeni u toku dana, očekujte važan poziv. Ljubav: Postavite sebi prioritete i objasnite partneru šta zaista očekujete od odnosa, to će popraviti stvari.  Zdravlje: Imaćete problema sa spavanjem.

LAV

Posao: Morate da se odmorite i zaboravite na poslovne obaveze. Opterećeni ste i svojim i tuđim problemima. Ljubav: Imaćete uobičajen, miran dan, bez problema sa partnerom. Slobodni mogu da očekuju poznanstva sa Vodolijom. Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

DEVICA

Posao: Volite da budete u centru pažnje i da vaše ideje budu u fokusu, ali nije uvek vreme da se dokazujete, budite strpljivi. Ljubav: Nemate vremena za gubljenje, ako vam se neko dopada, krenite što pre u akciju. Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA

Posao: Jedan Jarac će vam biti od pomoći, prihvatite ponudu, doneće vam mnogo uspeha. Ljubav: Gledate samo pozitivne strane kod partnera, a on manipuliše, budite oprezni i posmatrajte stvari realnije. Zdravlje: Problemi sa tetivama.

ŠKORPIJA

Posao: Vi ste posvećeni poslu, ali vam nedostaje bolja organizacija. Napravite plan za narednu sedmicu. Ljubav: Iako ste dali sve od sebe, veza ne funkcioniše dobro, ali vi to ne priznajete ni sebi ni partneru. Zdravlje: Umor, malaksalost.

STRELAC

Posao: Karijera vam je na prvom mestu i zadovoljni ste svojom pozicijom, ali polako upadate u monotoniju. Ljubav: Zauzeti će imati problematičan dan, ispunjen raspravkama i svađama. Trudite se da ostanete pribrani povrh svega. Zdravlje: Nervozna creva.

JARAC

Posao: Dan je idealan da se opustite i razmišljate o novim idejama i privatnom poslu. Pronađite šta vas zaista ispunjava. Ljubav: Slobodni mogu da se opuste, čekaju ih iznenađenja i prijatna iskustva u drugom delu dana. Zdravlje: Aktivirajte se.

VODOLIJA

Posao: Budite bez brige, zaboravite na problematične dane i gledajte samo napred, sve će biti ispravjleno. Ljubav: Upoznaćete značajnu osobu na jednoj velikoj proslavi, spremite se za taj susret. Zdravlje: Posetite stomatologa.

RIBE

Posao: Na jednom porodičnom okupljanju imaćete priliku da upoznate osobu koja će vam promeniti tok karijere. Ljubav: Imaćete miran, romantičan dan, ispunjen nežnošću i toplinom. Uživajte. Zdravlje: Problemi sa spavanjem, nesanica.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.