Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Izabrali ste teži put, da budete na strani pravde, ali zbog toga trpite ozbiljne posledice. Ljubav: Provedite više vremena sa partnerom, to će vam osvežiti odnos i pomoći da se osećate bolje. Zdravlje: Bolovi u kostima.

BIK

Posao: Uložili ste dosta novca u projekat koji nije dao rezultate, ali nije sve izgubljeno, imaćete vremena da to popravite. Ljubav: Vi očekujete ozbiljnost od partnera, a dobijate nešto sasvim drugo. Nemate iste ciljeve. Zdravlje: Zanemarili ste vežbanje.

BLIZANCI

Posao: Imaćete sreće sa novcem i projektima koji podrazumevaju finansijske rizike. Ljubav: Ponekad prosto morate više da se trudite. Uložite u odnos i vratiće vam se istom merom. Zdravlje: Ako osetite prehladu ili grip, ostanite kod kuće.

RAK

Posao: Vama je problem kada dobijete pohvalu jer osećate mnogo veću odgovornost. Promenite pristup. Ljubav: Između vas i osobe sa kojom se viđate postoji mnogo skrivenih problema, niste potpuno iskreni. Zdravlje: Dobro.

LAV

Posao: Vaš problem je u konstantnom osećaju zabrinutosti. U toku dana očekujte važan razgovor. Ljubav: Postali ste mrzovoljni i sve manje vremena posvećujete partneru, očekujte svađu u večernjim časovima. Zdravlje: Grčevi u mišićima.

DEVICA

Posao: Kolege su zabrinute za vaše ponašanje, ćutljivi ste i vaše raspoloženje je probelmatično. Moguće raspravke. Ljubav: Verujete da se prava ljubav pojavljuje samo jednom u životu, zato ste izgubili veru. Zdravlje: Otežano disanje.

VAGA

Posao: Neko ko vam je pomogao da pronađete taj posao sada ima druge planove za vas. Očekujte bitan poziv. Ljubav: Zapostavili ste svoje želje i potrebe, pokušajte da nađete balans. Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša prednost je što uvek kažete ono što mislite, u toku dana će vam se posrećiti da sretnete prave ljude i započnete bitne razgovore. Ljubav: Sve što ste radili za partnera sada pada u vodu, spremite se da se razočarate. Zdravlje: Proverite sluh.

STRELAC

Posao: Vi ne volite da mešate privatno i poslovno, ali prihvatite poziv od nadređenih za druženje, otvoriće vam se novi putevi. Ljubav: Saznaćete bolnu istinu, ali pokušajte da pogledate sa vedrije strane, istina je bolja od života u laži. Zdravlje: Dobro.

JARAC

Posao: Ne znate da napravite pauzu na poslu i da odmorite, zato lako gubite koncentraciju. Ljubav: Očekujte važne poruke ili pozive, čeka vas veliki uspeh na ljubavnom planu. Zdravlje: Za dobar osećaj je važno da uskladite ishranu sa vežbama.

VODOLIJA

Posao: U toku dana očekujte pad koncentracije i nagle promene raspoloženja. Ljubav: Imaćete uobičajen, miran i spokojan dan sa partnerom. Slobodnima bez promena. Zdravlje: Ne odlažite preventivne preglede, vreme je za sistematski.

RIBE

Posao: Oslobodite se i počnite sa planovima za privatni biznis. Dan je kao stvoren za planiranje. Ljubav: Ne slušajte zavidne komentare prijatelja. Zdravlje: Psihički ste nestabilni i to utiče i na vaše fizičko zdravlje. Okrenite se prirodi.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.