Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Ne možete da podnesete tenziju na poslu i svađe među kolegama. Trudite se da ostanete pribrani i da se ne uplićete. Ljubav: Razočarali ste partnera ishitrenim postupkom, morate da se iskupite. Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Zanemarili ste važne obaveze i rokove, očekujte kazne u vidu finansijskih oštećenja. Ljubav: Vaš pogled na svet i život se dosta razlikuje u odnosu na vašeg partnera. To vas koči. Zdravlje: Pridržavajte se propisane terapije.

BLIZANCI

Posao: Iskoristite priliku koja vam se ukazala da napredujete i da se razvijate. Neće biti druge šanse. Ljubav: Partner će vam pokazati koliko mu je zaista stalo. Budite bez brige. Zdravlje: Ne krećete se dovoljno i zato nastaju problemi sa kičmom i bolovi.

RAK

Posao: Posao vam je fizički jednostavan ali vas umara psihički. Pronađite hobi koji će vas rasteretiti. Ljubav: Jedna osoba iz vašeg okruženja želi da vam se približi, ali Vodolija će sve pokvariti. Zdravlje: Posetite stomatologa.

LAV

Posao: Morate da odlučite kom timu ćete da se priključite. Već dugo sedite na dve stolice. Ljubav: Ako ste se oslonili samo na intuiciju i srce, očekujte pozitivna iznenađenja. Razumu nema mesta kod vas. Zdravlje: Malaksalost.

DEVICA

Posao: Fali vam malo da dosegnete maksimum u karijeri. Nastavite da se trudite. Ljubav: Ako ste sigurni u svoj odnos, nemojte da ga kvarite sporednim flertovanjem koje vas zapravo ne ispunjava. Zdravlje: Bol u vratu.

VAGA

Posao: Nikako da odlučite šta je vaš krajnji cilj. Moraćete da postanete konkretniji u zahtevima. Ljubav: Imaćete veoma naporan dan sa partnerom, polako se navikavate na promene i novitete. Zdravlje: Osećaćete se dobro, ali pospano.

ŠKORPIJA

Posao: Vreme je da prestanete da radite prekovremeno. Razočarani ste jer to niko ne ceni. Ljubav: Jedna Vodolija vam se često osmehuje i upućuje ljubazne komentare. Ima prostora da započnete romantični odnos. Zdravlje: Dobro.

STRELAC

Posao: Rešili ste uspešno sve sporne situacije i sada možete da odahnete, konačno. Uživajte u danu. Ljubav: Partner vas je naljutio i osećate se frustrirano. Ipak, nije vas izneverio, stvar je u trenutnom neraspoloženju. Zdravlje: Počnite sa dijetom i vežbanjem.

JARAC

Posao: Niste dovoljno saradljivi sa kolegama, zato anstaju problemi. Potrudite se više. Ljubav: Iskoristite priliku i izvinite se bivšem partneru, srešćete ga u toku dana. Rastanite se u prijateljskim odnosima. Zdravlje: Vežbajte.

VODOLIJA

Posao: Potrebno vam je malo hrabrosti da biste tražili od nadređenih ono što vam sleduje. Imaćete uspešan dan. Ljubav: Slobodni mogu da očekuju kratku aferu, ništa ozbiljno niti vredno pažnje. Zdravlje: Proverite pritisak.

RIBE

Posao: Trud i rad se na vašem radnom mestu cene. Budite sigurni da će neok to prepoznati. Ljubav: Ponekad prenosite nervozu na sve oko sebe, pa i na partnera. Zdravlje: Dobro se osećate, ali pokušajte zdravije da se hranite.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.