Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Već dugo stojite u mestu, a imate veliku želju da napredujete. Neophodno je da uložite više truda. Ljubav: Uložili ste dosta vremena u vezu, ali vaš partner to ne ceni. Možda je vreme da upoznate nove ljude. Zdravlje: Čuvajte se virusa i prehlada.

BIK

Posao: Nemate više poverenja ni u sebe ni u druge. Izgubili ste osećaj odgovornosti i savesnosti. Ljubav: Prijalo bi vam romantično putovanje sa partnerom. Počnite na vreme i sa planovima za leto. Zdravlje: Čuvajte se padova.

BLIZANCI

Posao: Nervirate se oko nevažnih stvari, potrudite se da budete smireniji, ostavljate loš utisak u kolektivu. Ljubav: Olako shvatate vezu, kao da ne treba da se trudite. Upali ste u stanje apatije. Zdravlje: Aktivirajte se, priajće vam kretanje.

RAK

Posao: Ponekad izgubite pojam o vremenu, ne stižete sve da završite u toku dana pa nosite posao kući, to nije dobro za vaš privatni život. Ljubav: Volite da budete uvek zavodljivi i da privlačite pažnju, tako upadate u iskušenja. Zdravlje: Proverite bubrege.

LAV

Posao: Jedna osoba iz šire ili uže porodice će vam biti od koristi kada je posao u pitanju. Ljubav: Slobodni konačno mogu da se raduju novim susretima, imaćete uzbudljivo veče. Zdravlje: Prijala bi vam masaža ili sauna.

DEVICA

Posao: Privatni biznis treba najpre dobro da isplanirate, nemojte da budete brzopleti. Ljubav: Stalno se žalite, ali ne menjate ništa. Ako vam se odnos ne dopada, razgovarajte sa partnerom. Zdravlje: Počnite sa treninzima i vežbama za leđa.

VAGA

Posao: Nezadovoljni ste poslom, napravili ste promenu bez mnogo razmišljanja. Sada pokušajte da sagledate stvari sa pozitivne strane. Ljubav: Razgovarajte sa partnerom oko svega što vas muči. Čini vam se da vas neće razumeti, ali istina je drugačija. Zdravlje: Glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Ako mislite da je vaša ideja dobra, trudite se da idete do kraja. Nedostaje vam samopouzdanje. Ljubav: Trudite se da budete veri i posvećeni partneru, ali vas to ne čini srećnim. Vaša priroda je avanturistička. Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Posao: Nemate predstavu o budućnosti, želite da napredujete ali ne znate kako. Obratite se starijim kolegama za pomoć. Ljubav: Dozvolili ste da vam se drugi ljudi upliću u odnos, to je sada teško da ispravite. Zdravlje: Nervozna creva.

JARAC

Posao: Potrebno vam je da se dobro odmorite i da neko vreme ne mislite na posao. Preforsirani ste svim dešavanjima. Ljubav: Najveći problem je vaša stidljivost, ne upoznajete nikoga jer ste previše povučeni. Zdravlje: Smeta vam svaka promena vremena.

VODOLIJA

Posao: Napravite dobar plan, organizacija je najbitnija. Ljubav: Vi vučete previše strahova iz prošlosti i to vas koči u odnosu sa partnerom. Nisu svi isti, pokušajte da promenite način razmišljanja. Zdravlje: U dobroj ste formi.

RIBE

Posao: Jedna Vodolija će imati veilki uticaj na vas i vaše ponašanje na poslu. Čuvajte se spletki. Ljubav: Prepustite se romantici i uživanju. Slobodnima nova poznanstva. Zdravlje: Nervoza i anksioznost.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.