OVAN

Posao: Situacija se smiruje i moći ćete da se malo bolje organizuejete. Ljubav: Oduševljeni ste poznanstvom, ali ipak će to verovatnije biti samo flert. Zdravlje: Tegobe za koje ste mislili da su rešene vraćaju se opet. Morate menjati terapiju.

BIK

Posao: Dobro stanje na poslu, skladni odnosi sa kolegama. Ljubav: Konačno malo vremena odvajate za voljene, prijatelje i porodicu, ne dozvolite da to bilo šta pokvari. Zdravlje: Opet ste u potrazi za dijetom, najvažnija je disciplina koju god da odaberete.

BLIZANCI

Posao:Jednostavno nemate vremena za odmor, a na poslu već počinjete da zanemarujete neke obaveze. Reorganizacija je hitno pitanje. Ljubav: Vreme je da raščistite nesuglasice, ali nemojte dozvoliti da se to pretvori u saslušanje. Zdravlje:

RAK

Posao: U ovom trenutku nema uslova za bilo kakvu štednju, troškovi su neizbežni. Ljubav: Ogroman broj obaveza utiče na vaš intimni život. Ako se tako nastavi, raskid je neizbežan. Zdravlje: Bolovi u vratu i leđima.

LAV

Posao: Svi misle da su u pravu, ali samo rezultati mogu da potvrde za koga je to stvarno istina. Ljubav: Dovoljno je da budete ono što jeste i videćete da će partner ponovo osetiti stare emocije prema vama. Zdravlje: Varijacije u krvnom pritisku.

DEVICA

Posao: Projekti kasne, ali niste vi jedini koji u tome imate udela - ako su spremni da uživaju u uspehu, sad treba da preuzmu i deo poraza. Ljubav: Ne cvetaju baš ruže, ali nisu ni stvari toliko mračne koliko se vama čini. Glavu gore! Zdravlje: Slabost u mišićima, problemi sa disanjem.

VAGA

Posao: Na pomolu je odlična poslovna saradnja, u izgledu je dobar profit. Čuvajte nove kontakte, biće vam od velike koristi. Ljubav: Znate da ste napravili grešku i sad nema nazad, ali to ne znači da ne možete da krenete napred i promenite više stvari u svom odnosu. Zdravlje: Budite aktivniji.

ŠKORPIJA

Posao: Ljubav: Ne žurite sa odlukama, strpljenje će biti blagotvorno za vaš ljubavni život. Trenutno situacija ne izgleda sjajno. Zdravlje: Neraspoloženi ste, anksiozni.

STRELAC

Posao: Stalne rasprave na poslu, svega vam je dosta. Vreme je da se uvedu nova pravila, jer stara nisu dovoljna za jasnu raspodelu obaveza. Ljubav: Vraćaju se uspomene, spremni ste da pogazite ponos i pozovete osobu s kojom niste želeli da nastavite. Zdravlje: Posetite kardiologa.

JARAC

Posao: U izgledu je poslovno putovanje, pripremite se da ćete možda biti odsutni nekoliko dana. Ljubav: Razmirice se konačno malo ublažavaju, uživajte u spokojnim trenucima. Zdravlje: Morate se zdravije hraniti.

VODOLIJA

Posao: Preuzeli ste veliki rizik, sad vas izjeda briga zbog evenutalnog neuspeha. Ljubav: Spremni ste da vezu podignete na novi nivo, ovakvo zadovoljstvo sa partnerom dugo niste imali. Zdravlje: Stabilna situacija.

RIBE

Posao:Ljubav: Emocije su vam pomešane, niste zadovoljni mada vas partner privlači. Osećate da ne možete da se oslonite na njega. Zdravlje:  Potencijalni problemi sa hemoroidima.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.