Ako je verovati astrolozima, 3 znaka će do kraja maja doživeti veliki uspeh u ljubavi. Slobodni pripadnici mogu da očekuju da će konačno upoznati svoju srodnu dušu!

1. Rak

Pripadnici ovog znaka ponekad imaju više standarde i veća očekivanja od partnera, ali ovaj put su zvezde na njihovoj strani. Osetiće neverovatnu privlačnost prema osobi iz bliskog okruženja i otpočeće vezu koja će biti izuzetno uspešna. Iako ste izbirljivi, imaćete osećaj da ste ovaj put zaista pronašli srodnu dušu. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu da očekuju blagostanje i romantičan period, kao i ponude za brak ili druge velike promene.

2. Vaga

Ljudi sa kojima komunicirate često se osećaju neprijatno u vašem prisustvu jer osuđujete njihove postupke. To vam ponekad kvari ljubavne odnose, jer stvarate visok zid oko sebe i mnogi imaju strah da vam priđu. Ipak, u ovom periodu vaša odbrambena energija će biti znatno manja i postaćete pristupačniji i otvoreniji za saradnju. Upravo na taj način će vam se otvoriti putevi ka idealnom partneru. Samo budite svesni da se dobre prilike dešavaju retko, kako ne biste prokockali ovu jedinstvenu šansu. Prepustite se romantičnim osećanjima i uživajte u ljubavnoj sreći!

3. Škorpija

Oduvek ste maštali o tome da budete u ljubavnoj vezi u kojoj vas partner apsolutno razume i podržava u svemu što radite. Konačno vaši snovi postaju stvarnosti. Druga polovina maja je za vas savršen period za otpočinjanje ljubavnog odnosa. Pronaći ćete osobu koja deli vaše stavove i mišljenja, što vam je izuzetno važno, a poklopićete se i kada su druge stvari u pitanju. Vi cenite sitnice i male znakove pažnje, na taj način pokazujete da li vam je do nekoga stalo. Konačno ćete pronaći osobu koja ima slične navike i voli da vam pripređuje mala iznenađenja. Zvezde će vam doneti ljubav na kojoj drugi mogu da vam zavide.

Pogledajte i koju vrstu inteligencije ima svaki horoskopski znak.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna