Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Imate dovoljno iskustva, ali vam nedostaje obrazovanje. Nikad nije aksno da se doškolujete. Ljubav: Možda ste zaboravili da je početak bio sladak i sada pamtite samo ružne trenutke. Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Muče vas problemi sa kolegama, nikome ne možete da verujete dovoljno i da poverite ozbiljne zadatke. Ljubav: Olako se upuštate u avanture sa neznancima, budite oprezni. Zdravlje: Proverite pluća i respiratorne organe.

BLIZANCI

Posao: Ne snalazite se najbolje sa tehnologijom, a veoma vam je potrebna u radu. Potrudite se dodatno. Ljubav: Izgubili ste poverenje partner, jer ste dozvolili da se upustite u nevažne avanture. Sada vas to muči. Zdravlje: Isrcpljeni ste, potreban vam je odmor.

RAK

Posao: Neko vam je mnogo pomogao, ali se potrudio da vi to ne znate, kako vam ne bi bilo nepriajtno. Ljubav: Probajte da budete otvoreniji za novitete, isuviše ste konzervativni i ne ostavljate prostor partneru za maštovite planove. Zdravlje: Moguće urinarne infekcije.

LAV

Posao: Iskreni ste sa svima, ali vaše kolege se dosta drugačije ponašaju prema vama. Ne primećujete da vas iskorišćavaju. Ljubav: Ponekad je za sreću zaista potrebno malo i vi ste to konačno iskusili. Prezadovoljni ste izborom. Zdravlje: Vreme je za sistematski pregled.

DEVICA

Posao: Bićete finansijski nagrađeni za sav dosadašnji trud. Konačno ćete osetiti zadovoljstvo. Ljubav: Vi ste često opterećeni budućnošću i problemima koji se možda neće ni dogoditi. Zdravlje: Počnite sa zdravom ishranom.

VAGA

Posao: Ako niste zadovoljni poslom, morate aktivno da tražite drugi. Stojite u mestu već neko vreme. Ljubav: U drugom delu dana očekuju vas nesuglasice oko stvari oko kojih ste se uvek ranije slagali. Zdravlje: Glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Svaki početak je težak, ne dajte da vas to deprimira. Pratite svoje ciljeve. Ljubav: Stalno ste nervozni zbog posla ili porodičnih problema, to prenosite na vezu u velikoj meri. Zdravlje: Čuvajte se povreda, osetljivi ligamenti.

STRELAC

Posao: Potreban vam je duži odmor gde ćete skroz da zaboravite na poslovne obaveze. Preopterećeni ste brigama. Ljubav: Umešala se treća osoba, pokušajte da saznate da li vam je partner veran. Zdravlje: Nervozni ste i previše umorni, relaksirajte se.

JARAC

Posao: Razdvojte privatno od poslovnog, članovi vaše porodice ne treba da vam budu kolege na poslu. Ljubav: Očaraće vas osoba koja je iz inostranstva, daljina će vam biti problem. Zdravlje: Osećaj ukočenosti u vratu i ramenima.

VODOLIJA

Posao: Ako smatrate da ste dovoljno napredovali i doprineli kompaniji, vreme je da potražite povećanje, sreća je na vašoj strani. Ljubav: Izmamili ste osmeh jednoj osobi koju često srećete, imaćete priliku da se upoznate. Zdravlje: Anksioznost.

RIBE

Posao: Vreme je da pokrenete sopstveni biznis, razmišljajte aktivno o tome. Ljubav: Zaboravite prošlost i hrabro krenite napred. Čekaju vas uzbudljive avanture i romantika. Zdravlje: Raspitajte se o naslednim bolestima.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.