Pročitajte dnevni horoskop za 14. maj i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Pazite da posao ne poremeti previše vaše privatne planove. Ako se izgubite u obavezama na poslu, uništićete druge segmente života. LJUBAV: Partner previše očekuje od vas. Razgovarajte o planovima.  ZDRAVLJE: Pod stresom ste.

Bik

POSAO: Nije vreme da se upuštate u raspravke sa kolegama ili nadređenima, pokušajte da ostanete smireni. LJUBAV: Bez zalaganje nema napredovanja u odnosu. Moraćete nečeg da se odreknete. ZDRAVLJE: Napetost u donjem delu leđa.

Blizanci

POSAO: Imate negativan uticaj na mlađe kolege. Potrudite se da to promenite. LJUBAV: Čekaju vas iznenađenja i uzbuđenja. Uživajte u romantičnom danu. ZDRAVLJE: Osećate se iscrpljeno, bez energije i motivacije.

Rak

POSAO: Ostavite sujetu kod kuće ako želite da vas bolje prihvate u kolektivu. Nije svaka kritika usmerena lično vama. LJUBAV: U drugom delu dana očekujte prijatna iznenađenja i uživajte u dobrom raspoloženju. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

Lav

POSAO: Izgubili ste motivaciju jer vam se čini da niko ne primećuje vaš rad. Ipak, situacija je drugačija, treba da budete strpljivi. LJUBAV: Jedan Jarac vam je potpuno pomutio pamet, ali šanse su izuzetno male. Bolje odustanite na vreme. ZDRAVLJE: Smeta vam promena vremena.

Devica

POSAO: Trudite se da budete dobro organizovani i da sve postižete, ali nekad je prosto previše obaveza stavljeno na vašu listu. LJUBAV: Uporni ste i želite da vaš ljubavni odnos bude savršen. Ipak, u nekim stvarima se ne poklapate sa partnerom. ZDRAVLJE: Odbacite loše navike.

Vaga

POSAO: Stavite svoje stavove na prvo mesto i potrudite se da ih kolege shvate. LJUBAV: Partner sa vama deli najiskrenije emocije, ali vi ne uzvraćate istom merom. Preispitajte odnos. ZDRAVLJE: Počnite da trenirate.

Škorpija

POSAO: Bez obzira na to koliko obaveza vam se nameće, sve ćete odraditi na vreme, ali imaćete osećaj panike. LJUBAV: Definišite svoje ciljeve, pronalazite partnere koji su sasvim suprotno od onoga što vam treba. ZDRAVLJE: Problemi sa spavanjem.

Strelac

POSAO: Vaš najveći problem je komunikacija. Ne umete jasno da iznesete svoje ideje i dolazi do nesuglasica. LJUBAV: Slobodni konačno mogu da očekuju avanture i romantične sastanke. Trudite se da uživate. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

Jarac

POSAO: Dobar je dan za nove poslovne ideje ili čak počinjanje privatnog biznisa. Iskoristite dobru energiju za sopstveno napredovanje. LJUBAV: Moguće su nesuglasice, ali sve će biti rešeno u kratkom periodu. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Vodolija

POSAO: Niste dovoljno dobro organizovani i zato vam je psoao veliki teret. Potrudite se da se to promeni. LJUBAV: Saradnja sa Ribama vam je dosta uticala na ljubavni odnos, verovali ste pogrešnoj osobi. ZDRAVLJE: Pređite na zdraviju ishranu.

Ribe

POSAO: Spremite se za ozbiljne radne zadatke. Imaćete ponude koje nećete moći da odbijete. LJUBAV: Prijao bi vam odlazak na zajedničko putovanje ili romantičnu večeru. ZDRAVLJE: Pronađite vreme za odmor i relaksaciju.

Pročitajte i koja je mračna strana svakog horoskopskog znaka.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Tekst: Lepa&Srećna