Pročitajte dnevni horoskop za 15. maj i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Moraćete više da se trudite, sreća baš i nije na vašoj strani, ali budite uporni. LJUBAV: Zanemarili ste svoje potrebe zbog partnera. Pokušajte da unesete pozitivne promene. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali javiće se umor u drugom delu dana. 

Bik

POSAO: Držite se dalje od priča u kolektivu i ogovaranja. Fokusirajte e na radne zadatke kako biste izbegli probleme. LJUBAV: Imaćete romantičan i miran dan sa partnerom. Uživajte. ZDRAVLJE: Vreme je za sistematski pregled.

Blizanci

POSAO: Razgovarajte sa nadređenima u vezi sa vašim finansijskim očekivanjima. Morate da se zauzmete za sebe. LJUBAV: Imaćete žustre raspravke i svađe sa partnerom. Moguće je da će doći do raskida.  ZDRAVLJE: Nesanica.

Rak

POSAO: Nedostaje vam kreativnost, pokušajte da pronađete način da se inspirišete, naročito ako posao to od vas zahteva. LJUBAV: Prvi deo dana biće potpuno u znaku ljubavi. Potrudite se da zadržite takvu atmosferu i kasnije. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Lav

POSAO: Osmislite bolje svoju radnu nedelju, upadate u zamke neorganizacije. LJUBAV: Odnosi u koje ulazite nemaju nikakvu perspektivu. Razmišljajte racionaljnije. ZDRAVLJE: Imate probleme kada je vreme promenljivo, očekujte glavobolju.

Devica

POSAO: Drugi mnogo očekuju od vas jer ste pokazali da ste sposobni da radite i više nego što se očekuje. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju poznantstvo sa Strelcem ili Vodolijom koje će voditi ka ljubavnom odnosu. ZDRAVLJE: Vreme je za promene, aktivirajte se.

Vaga

POSAO: Nemojte da obaveštavate druge o svojim željama i namerama, samo radite na ostvarenju ciljeva. Negativni komentari vas često demotivišu. LJUBAV: Dozvolili ste da na vašu vezu utiču spoljni komentari.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate puno energije.

Škorpija

POSAO: Stalno ste u žurbi, nemate dovoljno vremena za sve obaveze i zato su vaši radni zadaci loše urađeni. Očekujte kritike nadređenih. LJUBAV: Spremite se na prijatna iznenađenja. ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima.

Strelac

POSAO: Želite da napredujete po svaku cenu, a nijepravo vreme za to. Trudite se da pratite uobičajeni ritam. LJUBAV: Zauzeti će imati veoma turbulentan dan. Moguće je da ćete otkazati putovanja i slične planove zbog nesuglasica. ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

POSAO: Ako sarađujete sa prijateljima i na poslovnom planu, pokušajte da to ne pokvari vaš odnos. Imate motivaciju da napreduejte. LJUBAV: Usredsredite se na pozitivno razmišljanje, bićete frustrirani i nervozni. ZDRAVLJE: Počnite da trenirate.

Vodolija

POSAO: Bez ambicija nema ni napredovanja. To je ono što vam nedostaje. LJUBAV: Preusmerite pažnju na iskrene emocije, a ne na ponašanje partnera. Previše ste strogi. ZDRAVLJE: Osečaj ukočenosti u vratu i ramenima.

Ribe

POSAO: Izneli ste prave ideje an pogrešan način, ali imaćete priliku da sve to popravite, očekujte važne poslovne razgovore. LJUBAV: Smognite snage da napravite promene, već dugo se osećate kao u čauri. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Tekst: Lepa&Srećna