Pročitajte dnevni horoskop za 9. maj i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Pokušajte da se fokusirate na ciljeve, iako vam je teško. Na kraju će se trud isplatiti. LJUBAV: Partner mnogo očekuje od vas, razgovarajte sa njim o daljoj budunosti. ZDRAVLJE: Posetite ginekologa/urologa.

Bik

POSAO: Previše verujete kolegama. Pokušajte da odvojite poslovno od privatnog. LJUBAV: Očekujte važne poruke ili pozive od bivših partnera. Neki od njih će vam promeniti sudbinu. ZDRAVLJE: Provedite vreme u prirodi.

Blizanci

POSAO: Izgubili ste veru u napredovanje, ali u pitanju je samo trenutna faza, sve će doći na svoje mesto. LJUBAV: Dopao vam se neko iz okruženja, ali nemate šanse. Potrudite se da stvorite realnija očekivanja. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Rak

POSAO: Pronađite više vremena za razgovor i komunikaciju sa kolegama. To može da bude od ključnog značaja za vaše napredovanje. LJUBAV: Imate dosta pogrešnih uverenja, sukobi u drugom delu dana. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Lav

POSAO: Niste imuni na dešavanja oko vas i to vam crpi energiju. Čak i kada vas lično ne dotiču, doživljavate sukobe i probleme. LJUBAV: Zanemarite komentare koje dobijate od drugih, najčešće je zloba njihov uzrok. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

Devica

POSAO: Odredite sebi jasne ciljeve, osećate se potpuno izgubljeno na planu karijere. LJUBAV: Zauzeti mogu da očekuju velika iskušenja. Poznanstva sa Bikom ili Strelcem će biti od ključnog značaja. ZDRAVLJE: Promenite ishranu.

Vaga

POSAO: Nemate dovoljno koncentracije za zadatke koji se odnose na brojke ili unošenje podataka. Probudili ste kreativnu stranu. LJUBAV: Osmislite dan sa partnerom, imaćete nalet energije i romantičnih osećanja. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO: Finansijska situacija je nestabilna, ali biće dosta prilika za promene, budite strpljivi. LJUBAV: Izađite iz zone komfora, opustite se i dozvolite sebi nova poznanstva, zaboravite prošlost. ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima i kičmi.

Strelac

POSAO: Spremite se za nove izazove. U drugom delu dana mogući su ozbiljniji poslovni zadaci. LJUBAV: Ni sami ne znate šta se dešava sa vama i kakva su vam osećanja. Situacija će se vremenom iskristalisati. ZDRAVLJE: Bol u grlu.

Jarac

POSAO: Pokušavate da izbegnete pravila i da se osetite nadmoćnim u odnosu na kolege, ali to će vas skupo koštati. LJUBAV: Očekujte romantična iznenađenja u drugom delu dana. Prepustite se i uživajte. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

Vodolija

POSAO: Smognite snage za promene, iako vam to sada deluje nerealno, prijaće vam drugačije okruženje. LJUBAV: Obratite pažnju na jednu osobu iz bliskog okruženja, već dugo pokušava da vam se približi. ZDRAVLJE: Počnite da vežbate.

Ribe

POSAO: Odustanite od planova u koje su bili uključeni članovi vaše porodice. To može da vam donese neprilike. LJUBAV: Partner je ljubomoran bez raloga. Porazgovarajte sa njim o tome, sve možete da rešite. ZDRAVLJE: Bolovi u kostima.

Pročitajte i koja je mračna strana svakog horoskopskog znaka.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Tekst: Lepa&Srećna