Tekst: Promo

Pozitivno utiče na energiju i na celokupan organizam, te ga od davnina nazivaju i amajlijom. Čuva zdravlje, energiju i štiti vas od negativnih uticaja. Otkrijte koji je stvoren baš za vas!

HEMATIT odgovara ovnu, vagi, škorpiji i jarcu
Čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema.
Cena hematita sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete naručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

Poludragi kamen po horoskopskom znaku
Promo 

KALCEDON odgovara blizancima, škorpiji i strelcu

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma. Cena kalcedona sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

Poludragi kamen po horoskopskom znaku
Promo 

CITRIN odgovara blizancima, devici, vagi i vodoliji

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.
Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

Poludragi kamen po horoskopskom znaku
Promo 

AMETIST odgovara škorpiji, strelcu, vodoliji i ribama

Privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce.
Cena ametista sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

ametist
Promo 

RUŽIČASTI KVARC odgovara biku, raku, devici i jarcu

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emocionalnim stresovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima. Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom.
Cena ružičastog kvarca sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

6. Ružičasti kvarc.jpg
Promo 

ONIX odgovara jarcu,lavu, strelcu i vodoliji

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije.
Cena Onixa sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

Poludragi kamen po horoskopskom znaku
Promo 

TIGROVO OKO odgovara blizancima, raku i strelcu

Pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti, a psihi obezbeđuje stabilnost.
Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

Poludragi kamen po horoskopskom znaku
Promo 

SOKOLOVO OKO odgovara ovnu, blizancima i vodoliji

Doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje.
Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 980 rsd, a klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka. 

9. Sokolovo oko.jpg
Promo 


* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.