Pročitajte dnevni horoskop za 24. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Šarmantni ste i imate talenat da se izvučete iz svake sporne situacije, što vaši nadređeni veoma cene. Bićete odabrani za naredne sastanke i ugovaranje saradnje sa klijentima. LJUBAV: Provedite više vremena sa partnerom i radite dublje na emocionalnom odnosu. ZDRAVLJE: Moguće su glavobolje, naročito u predelu slepoočnica.

Bik

POSAO: U iskušenju ste da nadređenima kažete sve što vas muči, ali to verovatno nije najbolja ideja. Pokažite strpljenje i toleranciju. LJUBAV: Verovali ste obećanjima i to vas je dovelo u zabludu. Čuvajte se velikih očekivanja od partnera i odnosa. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Zakažite pregled kod stomatologa.

Blizanci

POSAO: Imali ste negativno iskustvo u saradnji sa Bikom ili Jarcem i sada ne smete da se usudite da ponovo podelite sa nekim radne zadatke. Ne brinite, imaćete uspešnju saradnju sa kolegama. LJUBAV: Budite malo aktivniji u ljubavnom životu, morate da pokažete partneru šta vam je važno i šta očekujete od njega. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Rak

POSAO: Čini vam se da polako "pucate po šavovima" i da gubite strpljenje, jer vam se čini da vas kolege ne shvataju. Ipak, stvari su drugačije od onog što vam se čini. LJUBAV: Otvoreni ste za nova poznanstva i rado se družite sa pripadnicima suprotnog pola, a često se nekome od tih osoba veoma dopadate. Pokušajte to da otkrijete. ZDRAVLJE: Proverite zdravlje unutrašnjih organa.

Lav

POSAO: Čeka vas važan razgovor sa nadređenima koji možed a vam donese uspeh u karijeri. Zablistaćete, što se mnogima neće dopasti. LJUBAV: Trudite se da budete otvoreni za nove ideje koje partner ima, naročito kada se odnose na zajednička putovanja. provedite više vremena zajedno. ZDRAVLJE: Brinite o mentalnom zdravlju.

Devica

POSAO: Imate osećaj da se vaš trud ne ceni dovoljno, ali to zapravo nije tako, sve će biti vrednovano kada za to dođe vreme. LJUBAV: Opustite se više, ne morate uvek da razmišljate nekoliko godina unapred, to vas frustrira i trenutno opterećuje. Većina stvari kojih se plašite se možda neće ni dogoditi. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Vaga

POSAO:  Krijete važne privatne stvari od kolega jer mislite da ćete biti osuđeni od strane njih, ali strah je neosnovan. Trudite se da budete iskreniji, to će vam olakšati mnoge stvari. LJUBAV: Počeli ste da osećate ljubomoru i zbog toga ste neraspoloženi. Pokvarili ste odnos dosadnim pitanjima i sumnjama, trudite se da to promenite. ZDRAVLJE: Smetaju vam promene vremena.

Škorpija

POSAO: Ne uspevate da ostavite privatne probleme kod kuće već ih "nosite" na posao, što znatno utiče na produktivnost i uspeh. LJUBAV: Osvojili ste mnoga srca, što vam jasno daju do znanja, ali niko nije dovoljno dobar za vas. Proverite u čemu je problem i da li ste emotivno nestabilni. ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom.

Strelac

POSAO: Zaboravili ste na svoje početke i zato vam se čini da ne napedujete, ali istina je drugačija, vidi se veliki pomak u vašem radu i usavršavanju. LJUBAV: Pokušajte da ispravite greške koje ste nesmotreno napravili prema partneru, nije kasno da se istinski pokajete i razmislite o svemu. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa vratom ili osećaj ukočenosti.

Jarac

POSAO: Ostavite sve po strani i potrudite se da budete fokusirani samo na radne zadatke. Imate previše obaveza i nećete sve postići ako se ne fokusirate dovoljno. LJUBAV: Previše ste fokusirani na prošlost i ne dozvoljavate sebi da krenete dalje, ali upoznaćete osobu koja će vam promeniti stavove. ZDRAVLJE: Čuvajte se urinarnih infekcija.

Vodolija

POSAO: Pokazali ste svoje kvalitete, ali potrebno je i da opravdate poverenje nadređenih. Nastavite da se trudite i da budete odgovorni. LJUBAV: Postavite granice i ne dozvolite da vas partner ograničava u napredovanju i ciljevima. Trudite se da budete svesni svojih kvaliteta. ZDRAVLJE: Pazite na zdravlje očiju, odmorite od ekrana.

Ribe

POSAO: Poslušajte samo svoje srce kada su u pitanju krupne odluke koje vas čekaju u toku dana. Kolege mogu dosta da vam pomognu, ali vi ste isuviše ponosni da biste zatražili pomoć. LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je veoma važna, a vi toga kao da niste svesni. Potrudite se da ne pravite identične greške kao ranije. ZDRAVLJE: Moguća nesanica.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Tekst: Lepa&Srećna