Pročitajte dnevni horoskop za 23. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Konsultujte se sa kolegama pre nego što donesete finalnu odluku. Vaša brzopletost ovoga puta može da ostavi veće posledice. LJUBAV: Vaš šarm osvaja svakoga kome se obratite za bilo šta, ali one prave privilegije ima samo partner, kojem ste već dugo privrženi. ZDRAVLJE: Izbegavajte stresne situacije.

Bik

POSAO: Ne smete da preskačete pravila koja ste dobili od nadređenih i radite po svome. Možda bi to donelo bolje rezultate, ali ovo je sigurniji put. LJUBAV: Morate da poradite na sebi kako biste konačno mogli da prihvatite nešto što je partneru važno, a vama se ne dopada. Vaša ljubav to zaslužuje. ZDRAVLJE: Prekontrolišite nivoe hormona i vitamina.

Blizanci

POSAO: Skloni ste da reagujete ishitreno, a to bis ada moglo da se odrazi na poslovni uspeh. Pazite se grešaka, sada će sigurno biti i primećene, i sankcionisane. LJUBAV: Morate da se potrudite ako želite da osvojite srce osobe koja vam se dopada. Ovo neće biti tako lak zadatak kako ste isprva mislili. ZDRAVLJE: Posvetite se sportu ili nekoj fizičkoj aktivnosti koja vam prija.

Rak

POSAO: Izbegavajte davanje lažnih obećanja samo zato što vam je neprijatno da nekoga odbijete. Ovako će stvari na kraju biti mnogo gore. LJUBAV: Iako ste možda već zauzeti, veoma vas privlači jedna neobična osoba koja se pojavila u vašem okruženju. Budite pažljivi i izvagajte sve rizike. ZDRAVLJE: Problemi sa donjim delom kičme.

Lav

POSAO: Prestanite da forsirate samo svoje ideje na poslu. Dajte šansu nekom kolegi da zablista, a vi se možete dokazati i kroz pomaganje drugima. LJUBAV: Zapostavili ste partnera i uopšte ne primećujete koliko mu to teško pada. Odvojite vreme za njega i pokažite mu da ga volite. ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje i dobar odmor.

Devica

POSAO: Impulsivni ste, a na poslu nikako nije dobra ideja. Možete biti pogrešno shvaćeni, što će za posledicu imati udaljavanje od ciljeva koje ste zacrtali. LJUBAV: Uživate u pažnji kojom vas obasipa jedna zanimljiva osoba koju ste nedavno upoznali. Budite sigurni da ste je bar malo bolje upoznali pre nego što se upustite u flert ili vezu s njom. ZDRAVLJE: Tegobe vezane za sezonske alergije.

Vaga

POSAO: Izgradili ste poslovni imidž nedodirljive osobe pune samopouzdanja, ali to nije baš tako. Čeka vas izazov koji bi mogao da vas prikaže u potpuno drugačijem svetlu. LJUBAV: Postali ste opsednuti idejom šta partner radi kada niste tu i da li nešto krije od vas. Opustite se, sve je u najboljem redu. ZDRAVLJE: Imunitet nije najbolji, poradite na ishrani.

Škorpija

POSAO: Slobodno potražite pomoć kolega kako biste završili sve obaveze na vreme. Nisu vam svi neprijatelji, kako ste skloni da mislite u poslednje vreme. LJUBAV: Postali ste nesigurni, iako za to nema nikakvog razloga. U centru ste pažnje gde god da se pojavite. ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja.

Strelac

POSAO: Primamljiva i isplativa ponuda je pred vama, ali ne smete olako da pristanete. Čuvajte se tajnih uslova koji vam ne bi odmah pali na pamet, a koji vam možda uopšte ne odgovaraju. LJUBAV: Situacija sa partnerom je postala neizvesna, i to vašom greškom. Ako vam je stalo do njega, uradite sve što možete da ga zadržite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Jarac

POSAO: Imate dobar odnos sa kolegama, svi vas vole, a to je nekome počelo da smeta. Čuvajte se slatkorečivih osoba. LJUBAV: Vaše neobjašnjive promene raspoloženja počele su da smetaju partneru. Budite tolerantniji. ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama.

Vodolija

POSAO: Odavno ste prestali da verujete u prazna obećanja i razmišljate o drastičnoj promeni. LJUBAV: Nekad ne dozvoljavate partneru da vam se približi, što počinje da budi sumnju. Budite ono što jeste i neće biti nikakvih problema. ZDRAVLJE: Čuvajte se padova i povreda na ulici.

Ribe

POSAO: Reagujete instinktivno i to se za sada pokazalo kao dobar metod. Nadređeni primećuju i cene vaše sposobnosti i posvećenost poslu. LJUBAV: Promenljivi ste kao vreme - čas flertujete sa svima, čas se povlačite u sebe. To može da otera sve potencijalne partnere od vas. ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO

"DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU!" Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna