Pročitajte dnevni horoskop za 25. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Puni ste elana i optimizma i zato vam na poslu baš sve ide od ruke. LJUBAV: Iskren razgovor će vam pomoći da popravite odnos i zaboravite greške iz prošlosti. ZDRAVLJE: Promenljivo vreme vam ne prija.

Bik

POSAO: Uspeh na poslu pomoći će vam da rešite dugoročni finansijski problem. LJUBAV: Intuicija vam govori šta je najbolje za sve. Poslušajte je. ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja.

Blizanci

POSAO: Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom, a činjenica da on veoma uvažava vaše profesionalno mišljenje, čini da se osećate moćno i superiorno. LJUBAV: Proširenje porodice vam je velika želja, ali niste sigurni da je pravi trenutak. ZDRAVLJE: Promenljivog ste raspoloženja.

Rak

POSAO: Od vas se danas puno očekuje, a to vam stvara pritisak zbog kojeg ne možete da radite punim kapacitetom. Pronađite vreme i način da se psihički opustite. LJUBAV: Privlači vas osoba koja nije slobodna. Ne možete da se uzdržite i na sve načine pokušavate da privučete njenu pažnju, a to može da ima velike poseldice. ZDRAVLJE: Vreme je za sistematski pregled.

Lav

POSAO: Nadređeni su u vama zapazili nepresušan izvor kreativnih ideja. Sada je odličan trenutak da to i naplatite. LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od nekoliko osoba. Pravite se važni, a to neće lepo uticati na vašu reputaciju. ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

Devica

POSAO: Stalno ste u nekom grču i sumnjate u sebe, iako za tim nema nikakve potrebe. Morate više da verujete u sebe. LJUBAV: Vaša ljubaznost mogla bi da bude pogrešno protumačena i od strane osoba kojima se sviđate, i od strane partnera. ZDRAVLJE: Osetljiv probavni trakt.

Vaga

POSAO: Smeši vam se jedno zanimljivo poslovno putovanje, koje bi moglo potpuno da preokrene vašu karijeru. LJUBAV: Prija vam trenutni status, bilo da ste u vezi ili uživate i slobodi. ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da odete kod zubara.

Škorpija

POSAO: Ne podnosite nepotrebne razgovore i ogovaranja, a tračevi stalno dolaze do vas. Ljubazno stavite kolegama do znanja da vas to ne zanima. LJUBAV: Prija vam da budete sami s partnerom. U njegovom društvu se osećate najbolje i najsigurnije. ZDRAVLJE: Muče vas sezonske alergije.

Strelac

POSAO: Pazite šta pričate na poslu. Vaša nepromišljenost i britak jezik ovoga puta bi mogli da vas koštaju. LJUBAV: Gde god se pojavite privlačite pažnju, što nikako neće biti dobro za Strelčeve koji su u vezi. ZDRAVLJE: Hronični problemi sa kičmom.

Jarac

POSAO: Napravili ste dobru strategiju i sada ubirate plodove marljivog rada. Zaslužili ste da malo predahnete. LJUBAV: Muči vas bezrazložna ljubomora. Razgovor s partnerom će otkloniti sve sumnje. ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vodolija

POSAO: Ako se bavite kreativnim poslom, ovo je vaš dan. Stiže priznanje, ali i jedna zanimljiva ponuda. LJUBAV: Prija vam podrška koju vam partner pruža u svemu što radite. Pokažite mu da ga volite nekim lepim gestom. ZDRAVLJE: Čuvajte se stomačnog virusa.

Ribe

POSAO: Pogrešili ste i sada kažnjavate sebe više nego što je potrebno. Prihvatite da je neuspeh deo svakog budućeg uspeha i nastavite dalje uzdignute glave. LJUBAV: Mnogo vam se dopala jedna osoba. Uživate u flertu s njom, ali budite oprezni - još uvek ne znate dovoljno o njoj. ZDRAVLJE: Puni ste energije.

Pročitajte i kome prolećni horoskop prognozira sreću.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025. Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna