Dvolične ljude je teško prepoznati. Kada ste zajedno, oni su puni komplimenata i veoma ljubazni - oni "obožavaju" vašu novu frizuru, prvi će vam čestitati nakon prezentacije na poslu, uvek će hteti s vama na kafu... Ali, kada ćaskate sa drugim prijateljem ili kolegom, saznaćete da su vas ogovarali ili se žalili na vas kad god niste bili tu.

Ako je verovati astrolozima, lako ćete moći da identifikujete dvolične ljude na osnovu njihovog horoskopskog znaka!

Lav

Lavovi su otvoreni i šarmantni, ali pomalo preteruju u svemu. Imaju osećaj za dramatičnost i vole da igraju različite uloge, ali i da traže svu pažnju. Ako nisu u centru pažnje, u stanju su čak i da potpuno izmisle neku priču, samo da bi bili primećeni.

Rak

Da, Rak je sladak i osetljiv, ali ovaj znak neverovatnom brzinom menja raspoloženja. Malo je verovatno da će pričati o drugima iza leđa, ali često pokazuju pred ljudima suptotno od onoga što misle i osećaju.

portret devojke.jpg
Shutterstock  

Ribe

Kao i Rak, Ribe su emotivne i nežne. Međutim, ovaj znak toliko polaže na emocije, da će bez problema izgovoriti "belu laž" kako bi podstakao vaša osećanja. Oni znaju kada nisu iskreni i direktni, ali ako to održava mir, Ribama ne smeta. U njima nema zlobe - oni samo žele da se osećate najbolje. A ako to znači da moraju da se pretvore u ono što drugi žele da budu, Ribe će to i učiniti.

Škorpija

Škorpije otkrivaju samo ono što žele da se vidi. Ova tajanstvenost lako prelazi u dvolično, podmuklo ponašanje. I dok će vama izledati kao da najbolji prijatelj kojeg ste u životu imali, oni će zapravo manipulisati da bi postigli svoje ciljeve. U tome su toliko dobri, da mogu da prođu godine i godine dok ne shvatite da su se samo poigravali s vama.

Vaga

Vage ne mogu da drže jezik za zubima ako im kažete neku sočnu tajnu, te očekujte da će je prepričavati dalje čim okrenete leđa. Iako će se iskreno kajati ako se naljutite, one jednostavno ne mogu protiv svoje prirode.

zena.jpg
Shutterstock  

Blizanci

Neodlučni Blizanci su najdvoličniji član Zodijaka. Ovo ponašanje proizilazi iz želje da se dopadne svima i da bude deo svakog društvenog kruga. Oni će reći ili uraditi nešto u jednom minutu, a zatim uraditi potpuno suprotno u sledećem; oni govore istinu u trenutku, ali kako se trenuci menjaju, tako se menja i istina.

Saznajte i koja 3 znaka horoskopa na proleće čeka samo sreća!

Tekst: Lepa&srećna / B. S.

BONUS VIDEO

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Tekst: Lepa&srećna / B.S.