OVAN

POSAO: Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu. LJUBAV: Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. ZDRAVLJE: Osetljiva jetra.

BIK

POSAO: Sposobni ste da podignete posao kao niko drugi od znakova u zodijaku.  LJUBAV: Ljubav je za vas pesma ako uspete i da zaradite. Slobodan Bik ima susret sa jednom Vagom.  ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Često prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti.  LJUBAV: Neraspoloženje u braku raste. Smirite strasti, prepirke. Dobri dani stižu. ZDRAVLJE: Idete napred, bez obzira na okolnosti.

RAK

POSAO: Iako ste znak koji voli familiju, više volite da radite sami zbog novca.  LJUBAV: Možda je dobro da se zaljubite u neki vatreni znak poput Ovna da vam podigne raspoloženje i energiju. ZDRAVLJE: Imate dobro raspoloženje.

LAV

POSAO: Poslovno dobra komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan danas, iskoristite ga.  LJUBAV: Slobodni Lav želi da se zaljubi. Ali preterana želja može isto tako jako brzo da se ugasi.  ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

DEVICA

POSAO: Diplomata ste. Pokušavate da ne mislite samo na novac.  LJUBAV: Partner vas podržava u svemu što radite. Ne može bez vas i vaših saveta.  ZDRAVLJE: Osećate se umorno od preteranog rada. 

VAGA

POSAO: Dominanto pristupate poslu koji vas čeka . Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elana.  LJUBAV: Zadovoljstvo vas je obuzelo i malo vas razmazilo. Raspoloženi ste za dobru večeru a partner je glavni kuvar.  ZDRAVLJE: Sve je pod kontrolom.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao ide tokom koji ste vi odredili. Unutrašnji talenti dolaze na videlo i to želite da iskoristite.  LJUBAV: Slobodni Škorpioni žele samo slobodu. Nisu raspoloženi za bilo kakvo vezivanje.  ZDRAVLJE: Manji unos hrane se preporučuje i dosta tečnosti.

STRELAC

POSAO: Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad. Odlažete posao što duže.  LJUBAV: Noćni provod, društvo, zabava daće pravu priliku da se pozabavite i nekim novim poznanstvom.  ZDRAVLJE: Previše cigareta i alkohola utiču na vaš loš san.

JARAC

POSAO: Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost. Ovo posebno važi za dame.  LJUBAV: Emocije su poprilično uzburkane. Niste sigurni šta osećate.  ZDRAVLJE: Hormoni rade snažno. Razdražljivost.

VODOLIJA

POSAO: Zarada je dobro, napredujete. Zadovoljni ste i ne želite ništa da menjate.  LJUBAV: Emotivno vaša seksualnost je u porastu. Partner to oseća i prihvata je.  ZDRAVLJE: Preporučuje se detoksikacija na svim nivoima fižički i mentalni. 

RIBE

POSAO: Uspostavljate potrebnu ravnotežu na radnom mestu.  LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je dobra. Fleksibilno ponašanje svima odgovara.  ZDRAVLJE: Preporučuje se inhalacija prirodnim preparatima.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković