OVAN

POSAO: Saradnici strepe i time unose nervozu u kolektiv. Ne mora ništa da bude strašno ali je važno da pokažete dobru volju.  LJUBAV: Emotivno sve mora da se zaradi kod vas. Nekog od svojih simpatija stavljate na test.  ZDRAVLJE: Bolovi u očima ili vratu.

BIK

POSAO: Ozbiljno radite i to svi vide. Manja rasprava sa Škorpijom izbaciće vas iz balansa.  LJUBAV: Oni koji u sami uživaće u svojoj slobodi da nikome ne moraju polagati račune.  ZDRAVLJE: Zdravstveno ste napeti.

BLIZANCI

POSAO: Najbolje bi bilo da Blizanci prve dekade mogu krenuti u konkretne poslovne razgovore.  LJUBAV: Slobodni Blizanci imaju period samoće. Kad uporede sa svojim prijateljima, vide u kakvim su problemima nije im teško da se osame.  ZDRAVLJE: Problem sa kostima, zubima.

RAK

POSAO: Često se vezujete za osobe sa kojima radite. U ovom trenutku potrebno je biti pragmatičar.  LJUBAV: Vi ste neko ko zaista ima snagu da se otvori ka pravim vrednostima i prepusti ljubavnoj magiji.  ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Ako ste u saradnji sa Vodolijom, onda ćete sigurno doživeti nešto novo, posebno. Ukoliko vam je potreban brzi keš, brza zarada, onda se udružite sa Blizacima.  LJUBAV: Emotivno ste vezani za Devicu koja je uvek velika podrška u teškim trenucima.  ZDRAVLJE: Zdravlje vam je povezano sa lošom cirkulacijom.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste prezaposleni onda ste sami krivi za to stanje. Pokušajte da organizujete ljude oko sebe.  LJUBAV: Često razmišljate o emotivnom životu koji vodite. Nadahnuti ste kada se priča o ljubavi.  ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

POSAO: Razmišljate o nekim starim vremenima. Mislite da je onda bilo lakše doći do dobrog posla i još bolje zarade.  LJUBAV: Čuvajte se impulsivnosti, jer to može da vam naruši vezu ili brak. Slobodne Vage imaju susret sa duplim Ovnom.  ZDRAVLJE: Zdravlje vam je povezano sa lečenjem lekovitim biljem.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobri su poslovi za one koji se bave kozmetikom ili svoje proizvode prodaju van svoje države.  LJUBAV: Emotivno ukoliko ste žena Škorpija imaćete raspravu sa partnerom. Muška Škorpija se sklanja od svih problema.  ZDRAVLJE: Osetljiva pluća.

STRELAC

POSAO: Imate dobar dan da se bavite poslovima koji traži dobru promociju.  LJUBAV: Oni Strelčevi koji još uvek traže svoju pravu emotivnu vezu mogu da očekuju prijatno iznenađenje od jedne Vodolije.  ZDRAVLJE: Podložni ste raznim upalama, prehladama.

JARAC

POSAO: Morate da se okrenete osobi koja vam se dopada na jedan poseban način, a to je uvažavanja slobode mišljenja i kreativnosti jedne poslovne ličnosti.  LJUBAV: Jarac u braku ima odličan dan za porodicu i odnos sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Zdravlje vam je povezano sa problemima respiratornog sistema.

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je da vas nešto uzdrma a najbolje bi bilo da je to povezano sa finansijama u ovom trenutku.  LJUBAV: Ukoliko ste slobodni onda zaista morate da se pozabavite više svojom emocija, da se malo i potrudite.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Kroz posao nije potrebno da previše razmišljate, jer će se stvari ionako dešavati kako je nebeski određeno.  LJUBAV: Oni koji su u vezi ili braku imaju bolju poziciju koja će ih dovesti do lepih trenutaka sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Povedite računa o levoj strani tela.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković