OVAN

POSAO: Sarađujte sa drugim Ovnom jer jedino on može da vas energetski isprati.  LJUBAV: Vaš partner ima prevelike zahteve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. Niste neko ko podržava takvo ponašanje.  ZDRAVLJE: Čest grč u vratu.

BIK

POSAO: Novac vam je bitan tokom nedelje ali za ulaganje nekih manjih projekata. Moguće je da ćete uložiti u obrazovanje novih kadrova, radnika, saradnika. LJUBAV: Volite ljubav i ljubav voli vas. Bik u braku želi više odmora i provoda.  ZDRAVLJE: Držite sve pod kontrolom.

BLIZANCI

POSAO: Važno je da ugovore koje budete potpisivali pažljivo pročitate, jer će od njih zavisiti dalji tok poslovanja.  LJUBAV: Zahtevni ste prema voljenoj osobi. Pokušajte da se stabilizujete. Često svoju nervozu iskaljujete na partnera, bez razloga.  ZDRAVLJE: Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije.

RAK

POSAO: Poslovno razmislite o tome sa kim radite i koga podržavate. Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada.  LJUBAV: Ako ste u vezi, partner se udaljava od vas zbog vaših stavova.  ZDRAVLJE: Možete imati problem sa levim ramenom.

LAV

POSAO: Budite manje ponosni, a više zahtevni, kako biste lakše prolazili kroz život. Imate uvek dobre ideje.  LJUBAV: Lav koji nije u vezi neće biti tokom dana raspoložen za bilo kakavo zbližavanje, jer želi da ima ličnu slobodu.  ZDRAVLJE: Predstoji vam problem kičme ili srca.

DEVICA

POSAO: Jedna Vodolija vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice.  LJUBAV: Dobro se osećate i imate podršku partnera. Device koje su slobodne, zaista ponekad nemaju realan kriterijum o onome što žele u životu.  ZDRAVLJE: Problem vezan verovatno za vene i vensku cirkulaciju.

VAGA

POSAO: Svaki početak je težak. Tako i ovaj dan je dan za donošenje važnih odluka.  LJUBAV: Emotivno ste u dobrom odnosu sa partnerom. Vage koje su slobodne moraju da se više zainteresuju za ljubav i zajednicu.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Frustrirani ste, vodite računa da ne uletite u ne promišljene poslove jer su posledice teške.  LJUBAV: Oštro postupate sa partnerom, to zna da zaboli, … ponekad.  ZDRAVLJE: Napeti ste, nervoza raste.

STRELAC

POSAO: Agresija vam stvara žestok otpor ka ostvarenju cilja.  LJUBAV: Vi ste zaista ponekad previše teški da popustite, a trebalo bi ili obaveze ili partner. Imate sve aspekte da izgradite dobar odnos.  ZDRAVLJE: Muči vas bešika.

JARAC

POSAO: Morate da savladate teškoće koje su pred vama. Budite puni vere u sebe.  LJUBAV: Potrebno vam je više da se erotski osećate. Privlačnost, interesovanje partnera je ključ vašeg ljubavnog života.  ZDRAVLJE: Osećaj melanholije.

VODOLIJA

POSAO: Konačno da budete bar malo opušteni i radite poslove koji su vam pružaju nadahnutost.  LJUBAV: Oni koji nisu u vezi, moraju da se posvete svom slobodnom vremenu, više druženja, izlazaka neće da škodi.  ZDRAVLJE: Bolovi u glavi, vratu, ramenima.

RIBE

POSAO: Dan za novac je povoljno sa Rakom ili Lavom. Verovatno ćete biti emotivno nadahnuti za sve što radite.  LJUBAV: Želite nešto novo, drugačije, želite da otputujete u inostranstvo.  ZDRAVLJE: Imate dobar osećaj za svoje zdravlje.  

 Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković