OVAN

POSAO: Da biste bili ispred drugih, možda ćete morati još nešto da učite, odete na neki seminar, pojačate svoje znanje.  LJUBAV: Malo ste nezadovoljni kroz intimnu priču. To narušava vaš odnos ili brak. To je prolazno stanje.  ZDRAVLJE: Pazite se povrede ruku.

BIK

POSAO: Vaša snalažljivost u poslu delovaće podsticajno na druge ljude. U svemu budite organizovani i promišljeni.  LJUBAV: S obzirom na to da su problemi već dugo aktuelni, potrebno vam je rešenje.  ZDRAVLJE: Nervoza jako utiče na vašu ishranu i vaš san.

BLIZANCI

POSAO: Nije vam se dopalo da u potpunosti pokažete svoj kreativni potencijal. Mnogi znaju da iskoriste vaše ideje.  LJUBAV: Slobodni Blizanci neće imati tako opterećenje već će uživati u vezi sa jednom Vagom.  ZDRAVLJE: Česte glavobolje mogu biti prisutne.

RAK

POSAO: Poslovno možda mislite da je zalogaj koji ste zagrizli prevelik, ali to su prolazne sumnje i kompeksi.  LJUBAV: Rak treće dekade, strpite se još malo dok vam se ne pojavi idealni partner. Prijaće vam Vaga ili Vodolija.  ZDRAVLJE: Zdravstveno možete da se lečite kristalima.

LAV

POSAO: Postoji mogućnost da se odlučite za neki dodatni posao ili registraciju privatne firme. Potrebni su vam saradnici poput Vodolije ili Strelca.  LJUBAV: Verovatno ćete sedeti na dve stolice. Idealan partner Ovan. Nikako se ne poigravajte sa Ovnovima.  ZDRAVLJE: Čuvajte kolena.

DEVICA

POSAO: Kad radite sve pobeđujete ali kad pogrešite onda je to zaista velika katastrofa kako za vas tako i za okruženje.  LJUBAV: Device u braku opterećeni su besparicom. To vam pravi problem sa samim sobom.  ZDRAVLJE: Imate problem sa nervozom - muške Device. Žene Device problem sa matericom.

VAGA

POSAO: Posetite veće kompanije. Tu je šansa za veću zaradu.  LJUBAV: Slobodne Vage nemaju poverenja u sebe i provode često večeri u samoći.  ZDRAVLJE: Posetite stomatologa ili dermatologa.

ŠKORPIJA

POSAO: Radite po planu bolje, nego bez njega, jer su posledice velike.  LJUBAV: Emotivno ste u boljoj poziciji, moglo bi se reći. Ovo je odličan dan za putovanje, izlaske, pisanje, učenje.  ZDRAVLJE: Tokom dana su moguće jače i kratkotrajne glavobolje.

STRELAC

POSAO: Bidite oprezni u trošenju novca i investicijama. Ne radite ništa bez dobrog advokata ili stručnjaka iz obalsti koje vas zanimaju.  LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pravi izbor za vas bila bi osoba iz sfere sporta. Slaganje sa Škorpijom ili Ovnom.  ZDRAVLJE: Hrana neka vam bude lek.

JARAC

POSAO: Dobro slaganje sa Lavom, Blizancima i Devicom. Neko od njih će vam pokazati put kako da dođete do sigurne zarade.  LJUBAV: Emotivno slobodnim Jarčevima se nudi poznanstvo preko prijatelja. Prihvatite poziv na zabavu ili žurku gde ćete sresti jednog Bika.  ZDRAVLJE: Ako ste neraspoloženi, meditirajte.

VODOLIJA

POSAO: Budite odlučni i prihvatite rizike koji vam se nude. Jer ako ne rizikujete nećete ni dobiti. Dobra saradnja sa drugom Vodolijom.  LJUBAV: Emotivno bilo bi dobro da se oslonite na Jarčeve, izbegavajte Vage. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

RIBE

POSAO: Neka bude što više kreativnosti i inovacija zanimljivih za tržište.  LJUBAV: Emotivno dobro slaganje imate sa Rakom i Škorpijom. Loš odnos sa Lavom.  ZDRAVLJE: Vas prate stomačne tegobe, naduvenost.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković