OVAN

POSAO: Saradnja sa vatrenim i vazdušnim znakovima može biti veoma korisna posebno ako radite sa Vagom koja će vam dati opuštenost i lakši pristup poslu.  LJUBAV: Vama su potrebne reči. Volite da imate pored sebe osobu koja vam pruža pažnju.  ZDRAVLJE: Osetljivo vam je grlo, krajnici.

BIK

POSAO: Već imate osećaj šta da radite i kojim putem da idete. Možda ćete imati otežanje, ali je sigurno da se uvek izvučete iz svake nevolje.  LJUBAV: Emocije su vam na prvom mestu i možete očekivati i više nego što tražite.  ZDRAVLJE: Nervozni ste, pokušajte da se relaksirate u nekom spa centru.

BLIZANCI

POSAO: Jaki ste i imate puno snage za nove ideje. Vi sve morate da odradite. Iako nailazite ponekad na lenje i bezvoljne saradnike.  LJUBAV: Jedna Vodolija vam pravi društvo i pokušava da vas osvoji. Prepustite se ljubavi, vreme je za novi početak.  ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zglobovima ili kostima na šakama.

RAK

POSAO: Treba da započnete važnu komunikaciju sa osobom koja vam je od velikog značaja. Ona je rođena u znaku Jarac ili Ovan.  LJUBAV: Imate partnera koji vas voli i uvažava, ne bi trebalo da imate bilo kakav strah i napetost.  ZDRAVLJE: Slušajte svoj organizam i unutrašnji glas koji vam govori više od lekara.

LAV

POSAO: Vodolija vam može ponuditi mnogo što šta, a važno je da vi u svemu tome ne budete skeptik.  LJUBAV: Svaki Lav neće imati problem da sebi nađe srodnu dušu, jer ona je tu. Spustite loptu i kriterijume.  ZDRAVLJE: Napeti ste često zbog posla pa vas sustiže umor, nervoza.

DEVICA

POSAO: Saradnja sa zemljama regiona. Uspeh sa osobom iz znaka Ovan ili Škorpija.  LJUBAV: Budite više zavodljiviji, vaš seksipil mora da bude na prvom mestu.  ZDRAVLJE: Čuvajte se raznih infekcija, posebno su osetljive glasne žice. 

VAGA

POSAO: Kao i svaka Vaga stalno ste u pokretu, osoba sa kojom radite ponudiće vam još interesantnih destinacija, kako biste što više proveli vremena na poslovnom putovanju. LJUBAV: Susret sa osobom iz znaka Blizanci vam može promeniti život na bolje. ZDRAVLJE: Čuvajte i svoje zdravlje, jer su moguće prehlade, upale čak i ozlede ako previše žurite.

ŠKORPIJA

POSAO: Ljudi i samo okruženje gde radite vas gleda sa nesigurnošću i nepoverenjem. Spustite ego.  LJUBAV: Škorpije u vezi ili braku imaju dobar period jer pojačavate razumevanje za osobu koja je pored vas.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na krvni pritisak i preterivanje u jelu.

STRELAC

POSAO: Okruženje vam je pomalo depresivno, stalno su u nekom grču ili traže raznorazne usluge. Možda je najbolje da se za kraće vreme odvojite i budete sami.  LJUBAV: Ljubav vam je otvorena knjiga, pa će Bik, Jarac, Devica biti aktuelni tokom dana.  ZDRAVLJE: Potrebno vam je više kiseonika.

JARAC

POSAO: U poslu ste dinamični kao i uvek. Tokom dana možete imati imati trzavice.  LJUBAV: Oni koji su u braku mogu imati problem jer nepoštuju drugu stranu. Previše kritike, lošeg mišljenja, blokade mogu da naruše zajednicu.  ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje, posebno donji stomak.

VODOLIJA

POSAO: Nikako da donesete odluku, presečete. Da li će to učiniti neko u vašem okruženju, to nije loša ideja, trebalo bi.  LJUBAV: Ponekad ste zanesenjak, mada volite sve što drugi ne. Imate sreće pa ćete upoznati nekog ko vam je drag i ima iste interese kao i vi.  ZDRAVLJE: Rasejani ste, pa mnogo ne obraćate pažnju oko sebe. Možda se sapletete.

RIBE

POSAO: Imate dobru astrološku saradnju sa skoro svim znakovima i tu ste neko ko prednjači jer možete da birate. Opušteni ste kadaje posao u pitanju i niste neko ko pravi problem.  LJUBAV: U ljubavi često mislite na bivšu ljubav i to vam smeta da koračate napred.  ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje tako što se hranite organskom hranom.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković