OVAN

POSAO: Nije potrebno da se angažujete previše, jer vam ovaj dan donosi dosta uzbuđenja. Radićete sa Bikom.  LJUBAV: Vi ste vezani za nekog ko je jako kućevan tip. To je osoba koja brine o svemu, a najviše o finansijama.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kontraindikaciju na razne lekove koje uzimate.

BIK

POSAO: Potrebna vam je finansijska satisfakcija. Zapravo, potrebna vam je pomoć finansijska.  LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja ne živi u vašem gradu. Morate da se krećete.  ZDRAVLJE: Potreban vam je mentalni odmor.

BLIZANCI

POSAO: Odličan period za posao koji traži rad sa mladima, rad sa decom, putovanjima, turistički vodič.  LJUBAV: Imate partnera koji je nestrpljiv, nije raspoložen da bude senka u vašem ljubavnom životu. Moraćete da se potrudite više, ako želite da ostane sa vama.  ZDRAVLJE: Imate problem sa bolovima u donjem delu kičme.

RAK

POSAO: Žurite, niste obazrivi, srljate, a Rak je inače rasejan znak tako da ćete biti u mogućnosti da napravite neku grešku i na poslu. LJUBAV: Bračni partner je zadovoljan sa vama, a vi ste neko ko voli da pruža svu nežnost ovog sveta.  ZDRAVLJE: Levo oko osetljivo.

LAV

POSAO: Spremni ste za nove projekte imate dosta entuzijazma, klijenti i saradnici vole vaše društvo i vole rad sa vama.  LJUBAV: Ako ste slobodni imate poznanstvo sa osobom koja voli umetnost, muziku.  ZDRAVLJE: Skloni ste padu šećera u krvi.

DEVICA

POSAO: Verovatno ćete sami sebi konstruisati "neprijatelje" koji realno ne postoje.  LJUBAV: Partner sa kojim delite život je dobar prema vama, šta više sve vam čini da budete srećni i zadovoljni.  ZDRAVLJE: Ko ima problem sa venama, neka poseti doktora.

VAGA

POSAO: Ukoliko radite u zatvorenom prostoru morate da se nekako oslobodite te energije ili unesete neke nove ideje.  LJUBAV: Slobodni moraju da se više otvaraju kroz komunikaciju, kada stupe u novo poznanstvo.  ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro ali ipak pazite na urinarni trakt.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnja sa vodenim znakovima vam može pomoći da se oslobodite stega i predrasuda koje ste imali vezano za posao i karijeru.  LJUBAV: U ljubavi volite sigurnost, strast i odanost. To možete da imate samo ako ste u vezi sa osobom iz znaka Ribe.  ZDRAVLJE: Zdravstveno je važno da obratite pažnju na žlezde.

STRELAC

POSAO: Potrebno je da se okrenete poslovima koji su komercijalniji. Vama nedostaje nešto novo u okviru vašeg rada i poslovanja.  LJUBAV: Nema nekih težih aspekata sem ako vas uhvati dosada, onda je lek priroda, sport.  ZDRAVLJE: Čuvajte noge, zglobove, zubi mogu biti problem.

JARAC

POSAO: Emocije vladaju sa vama. Niste u stanju da se stabilizujete i tražite rešenje.  LJUBAV: Ukoliko ste sami i želite da uđete u vezu, ona će vam se desiti sa nekim vatrenim znakom.
ZDRAVLJE: Bez većih problema. 

VODOLIJA

POSAO: Lepa nedelja za posao. Posebno povoljan period za žene Vodolija.  LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni onda će vas jedan Bik osvojiti, a možete imati susret sa Blizancem kao osobu koja vam najviše odgovara po temperamentu.  ZDRAVLJE: Zdravstveno, čuvajte se preteranog unosa masne hrane u organizam.

RIBE 

POSAO: Vaša šansa za zaradu ide preko poslova koji su konkretni, tipa proizvodnja, trgovina.  LJUBAV: Osobe koje traže svoju srodnu dušu, neka je potraže na nekom tihom mestu, poput biblioteke ili časova joge. ZDRAVLJE: Joga bi i ujedno bila dobro za vaše zdravlje.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković