Ako je verovati astrolozima, horoskop nam može otkriti puno toga o ličnosti svakog horoskopskog znaka, a između i ostalog koje su to osobe koje vide samo dobro u ljudima, pa im promaknu neke važne stvari zbog kojih kasnije ispaštaju.

Neke žene su nepopravljive sanjarke koje ne vide ništa loše i pronalaze opravdanja za sve greške partnera, a neke su toliko brzoplete da zaborave da dobro razmisle pre nego što se upuste u vezu, i tako na kraju i jedne i druge završe sa potpuno pogrešnim čovekom.

Astrologija kaže da se žene rođene u sledeća četiri znaka Zodijaka uvek lepe za pogrešne muškarce

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna su odvažne, prepune avanturističkog duha i privlači ih uzbuđenje koje donosi svakodnevica u pokretu. Međutim, ovaj neustrašivi pristup životu ponekad ih može odvesti u zagrljaj muškarca koji ne traži isti nivo predanosti, piše Astrotalk. Zbog impulsivne prirode, često ne vide znakove upozorenja, pa pre nego što to shvate, nađu se u lošoj ljubavnoj vezi koja zapravo nije u skladu s njihovim dugoročnim planovima i ciljevima.

raskid.jpg
Shutterstock  

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku su poznate po brzopletosti, šarmu i društvenoj prirodi. Iako ih ove kvalitete čine magnetima za suprotni pol, one ih, takođe, mogu odvesti prema muškarcima koji možda nisu iskreni u svojim namerama. Dvostruka priroda zna u ženama Blizancima da stvori borbu između želje za dubokom emocionalnom vezom i površne privlačnosti. To je razlog zašto se često nađu u vezama kojima nedostaje dubina za kojom one uistinu tragaju.

Vaga

Žene Vage prave su romantičarke, uvek u potrazi za savršenom ljubavnom pričom. Međutim, ova potraga za idealizovanom romansom može ih navesti da ignorišu znakove upozorenja i budu s muškarcima koji emocionalno nisu na istom nivou kao one. Vage imaju urođenu želju za skladom, a to ponekad zna toliko da ih zaslepi da ne vide kako novi partner možda neće iskazivati jednak nivo predanosti. Sve to na kraju vodi do nezadovoljstva jer veza nije skladna.

depresija-min.jpg
Shutterstock  

Ribe

Žene Ribe su sanjalice koje često vide najbolje u ljudima. Iako je ovaj kvalitet simpatičan i generalno dobar, takođe ih može dovesti do toga da se zaljube u pogrešnog tipa. Njihova saosećajna priroda navodi ih da ostanu u vezama duže nego što bi trebalo, čak i kada vide jasne znakove nekompatibilnosti. Emocionalna dubina Riba ponekad će pomutiti njihovo rasuđivanje o potencijalnom partneru i njegovom karakteru.

Pročitajte i Zdravstveni horoskop za 2024. godinu.

BONUS VIDEO

NEVEROVATNO! KAKO JE SUDBINA NERASKIDIVO SPOJILA OVAJ MLADI BRAČNI PAR: Krenula da kupi sebi BMW, a dobila čoveka SVOJIH SNOVA Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: 24sata.hr/Lepa&srećna/B.S.