OVAN

POSAO: Osetljivi ste. Problemi kod kuće vam odvlače pažnju. Potrebno vam je mesto gde ćete se skloniti od svih.  LJUBAV: Odgovornost danas fali u svemu. Jedno pričate drugo radite.  ZDRAVLJE: Otičete, višak tečnosti je prisutan. 

BIK

POSAO: Što više pričate i obajašnjavate saradnici negoduju. Nisu raspoloženi da vas slušaju. Nećete dobiti željene informacije. Potražite alternativu.  LJUBAV: Dobra energija vlada između vas i osobe preko puta. Možda malo suptilnosti fali.  ZDRAVLJE: Glavobolja.

BLIZANCI

POSAO: Sve što dobijete vi ste ustvari zaradili svojim radom. Veoma lagodno posmatrate lestvicu uspeha kojom se penjete.  LJUBAV: Ne dopuštate partneru da vam se obrati sa svojim željama. Vi već imate svoju…  ZDRAVLJE: Traka za trčanje idealna je za vas danas.

RAK

POSAO: Od muve pravite slona. Pojačana odgovornost vas čini nervoznim. Nemate poverenja u druge i veoma ste sumnjičavi. Iskusne osobe vam pomažu.  LJUBAV: Ne prepuštajte se sumnjičavim osećanjima. Ničemu ne vode. ZDRAVLJE: Kašalj vas ponovo muči.

LAV

POSAO: Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad odlažete posao što duže. To nije preporuka.  LJUBAV: Ostajte kod kuće vi i vaš partner. Nije vam niko potreban.  ZDRAVLJE: Previše cigareta i alkohola utiču na vaš loš san. 

DEVICA

POSAO: Ne možete da donesete pravi zaključak. Jer se sve svodi na za i protiv. U celoj situaciji možete da se pogubite i ostanete na početku a vreme ide…  LJUBAV: Opušteni ste, veseli. Partneru prilazite prijateljski malo površno.  ZDRAVLJE: Mozak radi previše. Odmorite se.

VAGA

POSAO: Svako ko plače nad svojim problemima a ne rešava ih, od vas može da očekuje zatvorena vrata. Razmislite to su vaši saradnici posavetujte ih zarad dobrih dana.  LJUBAV: Večeras dobar provod, puno prijatelja, muzike.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Kod svakog saradnika tražite nešto po čemu bi on bio poseban i vredan vaše pažnje.  LJUBAV: Preispitujete sebe pa partnera. To vas može dovesti do nekih novih saznanja.  ZDRAVLJE: Izađite na svež vazduh, ali nemojte ga analizirati. 

STRELAC

POSAO: Teški dani su iza vas. Vreme je da zatvorite kancelariju i odete svom domu. Zadovoljni ste kako je protekla nedelja iza vas.  LJUBAV: Blizak odnos sa porodicom. Partner je srećan.  ZDRAVLJE: Manja nervoza. Muči vas prošlost. Razgovor neophodan. 

JARAC

POSAO: Nerealne nade su pojačane. To smeta radnoj okolini. Oni vas mole da se odlučite. Vlada napetost među vama.  LJUBAV: Suprotan pol i vi imate otežanu komunikaciju. Ne teče baš sve kao po loju.  ZDRAVLJE: Želudac vas boli. Uspostavite ravnotežu.

VODOLIJA

POSAO: Ističete sebe drugi idu u drugi plan. Mnogi se osećaju zapostavljenim jer vi grabite nagrade. LJUBAV: Partner preti ali vi shvatate principe kompromisa i radite na tome.  ZDRAVLJE: Posetite lekara. Nije loše proveriti krvnu sliku.

RIBE

POSAO: Danas je povoljan dan. Puni ste energije, rado prihvate izazove. Kupovina prodaja sve dolazi u obzir.  LJUBAV: Vi i vaš partner danas može da osvojite ceo svet. Ništa za vas nije nemoguće.  ZDRAVLJE: Obratiti pažnju na sinuse i arterije.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković