OVAN

POSAO: Opet ista priča. Kad bolje razmislite, sve se vrti oko para. Preterujete, ali ćete se zaista naći u situaciji koja zahteva više novca.  LJUBAV: Mesec je u Ribama i on vam daje preterivanje u zahtevima. Partner razume vaše stavove ali…  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BIK

POSAO: Budite fini, znate da budete loše volje. Saradnici vas se plaše.  LJUBAV: Čitajte horoskop, pronaći ćete neki vredan savet da ublažite svoju energiju ljubomore. To će pomoći kako vama, tako i osobi pored vas.  ZDRAVLJE: Kako kad. Iz sata u sat varira raspoloženje.

BLIZANCI

POSAO: Dobar posao sa zemljama zapada. Posebno Skandinavija. Bilo bi dobro da nekog kontaktirate mejlom.  LJUBAV: Nemate sreću da budete u isto vreme i zaljubljeni i dobar posao da imate. To je tako. Strpite se, doćiće neki bolji dan.  ZDRAVLJE: Smanjite dozu cigareta, jer su pluća slaba tačka organizma.

RAK

POSAO: Ne brinite tuđu brigu. Preterujete. Gubite od svoje snage i moći. Kada ćete to da shvatite i vidite.  LJUBAV: Pokušavate da se dokažete kroz rad voljenoj osobi. Nije to toliko interesantno ali može da bude od koristi.  ZDRAVLJE: Problem sa lučenjem insulina, pad šećera u krvi.  

LAV

POSAO: Ne bi trebalo da vam ponestane samopouzdanje. Morate da budete sigurni u ono što želite. Kako imate puno kombinacija, tako je veća šansa da se u tome izgubite.  LJUBAV: Poklonite pažnju jednom Raku koji vas čeka dugo. Isplatiće vam se.  ZDRAVLJE: Bubrezi, nadutost nogu.

DEVICA

POSAO: Dobro se osećate u drštvu sa vatrenim znakovima, posebno jednim Ovnom koji pokušava da vam dokaže da je najbolji saradnik.  LJUBAV: Sa prijateljima provodite slobodne trenutke. Oni vam pomažu da zaboravite probleme neuspešnih ljubavnih veza.  ZDRAVLJE: Slaba tačka organizma je digestivni trakt.

VAGA

POSAO: Razmišljate o promeni zanimanja. Umetnički ste orijentisani. To je pravi put za vas. Pokrenite se.  LJUBAV: Shvatate da ovako više ne može, ali ne znate šta biste. Mislite da imate vremena, da nije povoljan trenutak da sada raskidate.  ZDRAVLJE: Pomalo nervoza, ništa opasno.

ŠKORPIJA

POSAO: Putovanje je u izgledu. Pošto se radi o jako primamljivom i lepom putu, dobro se osećate. Mada vas zanima dobra zarada.  LJUBAV: Mislite da možete u vezu sa Lavom. Nekako vas taj znak najviše privlači. Jedino sa njim postižete nivo strasti koje želite.  ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Radite one stvari koje vas motivišu. Sve ostalo ostavljate za drugi put. Pošto je novac na prvom mestu, ukoliko budete bili dobro plaćeni, bavićete se čak i stvarima koje ne volite.  LJUBAV: Izbegavajte svađe kad nešto krene pogrešnim putem. Uskoro ulazite u bolji period.  ZDRAVLJE: Bez većih problema.

JARAC

POSAO: Dobro se osećate, posebno kada razmišljate o poslu i novitetima koji su pred vama. Imate saradnike koju su veoma operativan tim, a vama, takvi ljudi odgovaraju.  LJUBAV: Emotivno ste blizu jedne zanimljive veze sa mlađim partnerom. Oni u braku moraju da paze na neverstvo partnera.  ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

POSAO: Tražite nove saradnike, nove poslove koji mogu da se realizuju u realan život. Niko nema ono što vi imate a to je osećaj za dobar posao.  LJUBAV: Osećaj usamljenosti. Ne mora da bude tako ali vi ponekad volite da budete žrtva.  ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje. Niste pažljivi prema sebi.

RIBE

POSAO: Sve aktivnosti baziraju se na poštenju i iskrenosti. Ukoliko primetite da se okolina ne ponaša po tom principu, rastužite se.  LJUBAV: Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Rak ili Škorpija.  ZDRAVLJE: Ne trošite se bespotrebno - psihološki.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković