OVAN

POSAO: Novac vam je u glavi pre svega. Smirite takav prejak stav. Čim nešto mnogo želite, do toga teško dolazite.  LJUBAV: To se odnosi i na ljubav i nastojanja da partner padne pod vašu dominaciju.  ZDRAVLJE: Neispavanost vas čini tromim.

BIK

POSAO: Veliki potencijal za sve one koji se bave poslovima umetnosti. Dobra zarada na lepom, estetici, umetnosti.  LJUBAV: Pošto se sa svojim postupcima nikako ne možete uskladi sa vašom burnom naravi - ili promenite partnera ili narav. Trenutno ste na pogrešnom putu.  ZDRAVLJE: Preterana nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Mislite da biste mogli na put. Odlično vreme za poslovno kretanje u popodnevnim satima. Preosetljivi ste. LJUBAV: Ukoliko ste žena onda se kloniti muške Škorpije, ako ste muški Blizanac onda stvarajte vezu sa Vagom.  ZDRAVLJE: Promenite navike.

RAK

POSAO: Imate osećaj straha. Neko vas na radnom mestu "ugnjetava". Morate da menjate ili posao ili okruženje.  LJUBAV: Slobodni Rakovi imaju zanimljiv susret sa Škorpijom ili Ovnom. Oni koji su u braku moraće da menjaju ceo svoj život jer nisu u dobrom odnosu sa pertnerom.  ZDRAVLJE: Poboljšajte zdravlje vitaminima.

LAV

POSAO: Da li ste danas upali u krizu? Sve je moguće. Mnogo nada, želja, obećanja može da pokvari vaš idealni plan.  LJUBAV: Veče vam je pokazano kao veoma burno. Mnogo ljudi oko vas. Nekoga ćete upoznati. Jedna Škorpija bi dala sve za susret sa Lavom.  ZDRAVLJE: Virusi vladaju.

DEVICA

POSAO: Kontaktirate sa inostranstvom i to uspešno. Ukoliko vam se planovi u vezi sa tim i ne ostvare, bar ste pokušali.  LJUBAV: Pošto ste stvaralački nadareni, ne dozvolite sebi taj luksuz da budete pasivni, već krenite u akciju. Pokažite svoje talente voljenoj osobi.  ZDRAVLJE: Dobar energetski status.

VAGA

POSAO: Ako ste nalazite u atmosferi koja vas čini popustljivim onda ste na pravom putu da pogrešite.  ZDRAVLJE: Idalan dan za ljubav, zapravo strast. Šta ćete da učinite, ne znate ni sami. Da li da uđete u avanturu ili da ostanete mirni u vezi u kojoj ste?  ZDRAVLJE: Zdrava hrana neophodna.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste u stanju da primetite svoj deo odgovornosti u međuljudskim odnosima. Treba ih negovati kao omiljeni cvet.  LJUBAV: Preterujete u svom sentimentu. Promenite pomalo ponašanje prema voljenoj osobi.  ZDRAVLJE: Ne razmišljate danas o tome.

STRELAC

POSAO: Pravi ste preduzetnik. Odličan početak dana. Očekujte mnogo pozitivnog danas.Razmišljate na ispravan način, uspešno se boreći sa trenutnom situacijom.  LJUBAV: Blokirane emocije vas opterećuju, ali ste svesni toga da sve treba da krene na bolje.  ZDRAVLJE: Jačajte psihu.

JARAC

POSAO: Sa Strelcima imate idealnu saradnju, jer ste slični. Ako ne poznajete nijednu osobu u tom znaku, krajnje je vreme da je upoznate.  LJUBAV: Šanse su pred vama. Na vama je da li ćete prepoznati ili se kolebati šta dalje u samoći.  ZDRAVLJE: Jaki ste. Teško da vas nešto pomeri.

VODOLIJA

POSAO: Potiskujete svoje talente. Krenite da se otvarate, biće vam finasijski bolje. Pomoć osobe koja je rođena u znaku Bika.  LJUBAV: Vi ste ponekad skloni da se bavite ezoterijom ne bi li nekog privukli. Danas je taj dan. Verujte u svoje unutrašnje potencijale.  ZDRAVLJE: Vlaga, hladnoća, sve vam smeta.

RIBE

POSAO: Reči i dela nisu isto. Pređite na dela. Odlučili ste se za na konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života.  LJUBAV: Nastavite tim tempom i uspećete u ljubavi. Neko vas čeka, ko je veran i okrenut emociji i porodici baš kao i vi.  ZDRAVLJE: Osećaj bola u predelu želuca.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković