OVAN

POSAO: Odlični ste u komunikaciji sa saradnicima. Posebno danas bi mogli da napravite dobru poslovnu kombinaciju sa svakim sa kim bi stupili u kontakt. LJUBAV: Dobar provod za sve slobodne, važan emotivni susret. Zauzeti imaju snage da se dogovore oko novca sa partnerom.  ZDRAVLJE: Česte glavobolje.

BIK

POSAO: Koliko napora mora da se uloži da bi nekom dočarali šta vi zaista želite. Ponekad imate problem da nađete pravi način za saradnju sa određenim saradnicima.  LJUBAV: Bik u braku mora da smiri nervozu. Ne prestajete partnera da gledate očima ljubomore i nestabilnosti.  ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada možete biti alergični na neki sastojak u hrani.

BLIZANCI

POSAO: Dobar dan za sve one koji su pronašli neki nov posao. Verovatno ćete imati podršku Device ili Vodolije što bi bilo odlično za vas jer ste demoralisani.  LJUBAV: Iskoristite da se dobro provedete večeras.  ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

RAK

POSAO: Imate dosta saradnika koji mogu da vam pomognu i sve to doprinosi vašem uspehu. Ponekad se opustite previše, pa mislite da nije dobro da se angažujete previše.  LJUBAV: Obratite pažnju na iskrenost. Ukoliko ste previše zatvoreni, teško da možete nikog da privučete.  ZDRAVLJE: Pripazite na digestivni trakt.

LAV

POSAO: Dobra energija za novac. Morate da se više krećete i putujete. Imate saradnju sa okružnim zemljama i tu šansu da zaradite.  LJUBAV: Slobodni moraju da se potrude više oko partnera, oko izbora ali i da se odluče, jer često imaju preterano naglašen ego, koji ih ubija i neda im da pronađu put do prave osobe.  ZDRAVLJE: Pripazite na varenje.

DEVICA

POSAO: Morate da se organizujete oko svojih pravih poslova koji mogu da vam donesu novac. Mada sada je mnogo važniji prestiž.  LJUBAV: Vama se sviđa neko ko je dosta stariji od vas. Morate da napravite pravilo u svom emotivnom životu, da li lutate ili ćete se odlučiti za nekog ko vam poklanja pažnju.  ZDRAVLJE: Treba obratiti pažnju na noge, vene.

VAGA

POSAO: Mesec daje da na lep način dobijete posao, zaposlenje. Možete imati posebno sreće u poslovima koji traže estetiku, šartm, lepotu, kreativnost.  LJUBAV: Emotivno se srećete sa osobom iz vašeg znaka ili nekog drugog vazdušnog sazvežđa, Vodolija ili Blizanci. To je osoba sa posla.  ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, dosta solidno zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Tu su izazovi koje vi volite i imate uspeha. Saradnja sa Vodolijom će vam doneti velike promene, transformacije.  LJUBAV: Vatrena Škorpija može da vas promeni. Isti ste. Pronalazite sreću u tome. U borbi za prevlast u vezi.  ZDRAVLJE: Ako ste bili prehlađeni, imate oporavak.

STRELAC

POSAO: Utorak je dan akcije, tako da možete da računate na poslovno putovanje. To bi vam pre svega prijalo jer vas opušta i dobro zaradite.  LJUBAV: Potrebni su vam slobodni dani. Potrebno je da imate više prostora za sebe. Imate dobru komunikaciju sa Blizancima. Posebno ako ste u braku sa njima.  ZDRAVLJE: Pritisak i promena vremena ne prija vašem organizmu.

JARAC

POSAO: Bićete neko ko menja sve iz korena. Možda se preokrenete i počnete da radite nešto što ne biste ni pomislili da možete.  LJUBAV: Karijera i ljubav ne idu zajedno. Posebno ako nemate rešeno stanbeno pitanje. Oko toga ćete ceo dan da se angažujete.  ZDRAVLJE: U principu dobro zdravlje imate.

VODOLIJA

POSAO: Dosta dobar start u toku dana. Očekujete poziv koji može da izmeni dalji tok vaše karijere, od osobe rođene u znaku Ribe, Strelac ili Jarac.  LJUBAV: Slobodni pripadnici imaju izlazak sa jednom Vodolijom ili Devicom. Osoba koja je Vodolija kao i vi pružiće vam puno nadahnuća.  ZDRAVLJE: Bolovi u kičmi mogu da poremete raspoloženje.

RIBE

POSAO: Stvorite bolju atmosferu za rad. Potrebno vam je nadahnuće. Kao da se osećate nepotpuno. Vaša vrlina je što imate dobre "antene". Možete da osetite gde je novac.  LJUBAV: Zadovoljni ste u vezi sa osobom sa kojom ste duži period. Nećete da menjate ništa. Uglavnom se odnosi i na one koji su u braku.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković