OVAN

POSAO: Ažurni ste. Dobri ste u brzoj organizaciji. Bićete spremni da pokrenete jedan posao iako svi misle da nije vreme. Vi ste vreme i vi ga pokrećete.  LJUBAV: Oni koji su slobodni moraju više da se potrude oko jedne Device koja je prilično povučena. Ovaj dan je prava prilika da se oboje ostvarite emotivno.  ZDRAVLJE: Kako drugo nego - odlično se osećate.

BIK

POSAO: Misli su vam odlutale, negde daleko. Vi već mislite na budućnost. Imate plan koji ćete posle svih slavlja pokazati saradnicima.  LJUBAV: Emotivno ste nadahnuti. Puni ste dobrog raspoloženja. Partner vam pruža sigurnost. A najvažnije je da ćete jedan drugom poželeti sve najbolje u novoj.  ZDRAVLJE: Pazite na prevelik apetit.

BLIZANAC

POSAO: Žurite, jurite, na sve strane zovete one sa kojima imate plan da sarađujete u narednom periodu. Ostavite sve, jer već naredni dan posao zove.  LJUBAV: Kako god, bili u vezi, braku ili slobodni, spremate se da više mesta zabave obiđete u toku noći. To vas čini srećnim.  ZDRAVLJE: Osećate premor.

RAK

POSAO: Mislite o svemu. Bićete izloženi pritisku, jer vas čeka puno posla od naredne godine. Ali sada sve držite u svojim rukama.  LJUBAV: Jedva čekate da se sredite i odete u neki lepi restoran i sa voljenim i dragim prijateljima dočekate novu godinu.  ZDRAVLJE: Osećate latentnu melanholiju.

LAV

POSAO: Verovatno ćete samo svratiti do posla, da pozdravite ekipu. Puni raspoloženja, odlazite sa pozitivnim mislima o uspehu za narednu godinu.  LJUBAV: Muzika, društvo, zabava. Šta god da osećate u trenutku prema voljenoj osobi mora da bude najbolje moguće.  ZDRAVLJE: Odlično. Pazite na kolovozu.

DEVICA

POSAO: Dolazite regularno na svoje radno mesto. Radite. Ostavljate sve iza sebe staro što nije bilo dobro. Krećete optimistično u novu godinu.  LJUBAV: Odličan provod. Bićete verovatno sa rođacima ili dobrim starim prijateljima. U kući ili nekom restoranu, bitno je okruženje.  ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VAGA

POSAO: Mislite na sve unapred. Jedan Bik može da vam bude veoma od koristi. Odlična komunikacija i posao sa njim.  LJUBAV: Može se desiti da noć provedete u kući sami sa voljenom osobom, bez velike gužve.  ZDRAVLJE: Osetljiv respiratorni trakt.

ŠKORPIJA

POSAO: Mislite na jednog Lava sa kojim možete da ostvarite odlične poslovne rezultate. Biće tu dobre zarade. Bez velikog opterećenja treba da budete.  LJUBAV: Romantika, ljubav i strast vas očekuje. Uživaćete sa voljenom osobom ili u velikom društvu. Odluku donosite zajedno.  ZDRAVLJE: Smeta vam vlaga u vazduhu.

STRELAC

POSAO: Uspaničeni ste. Želeli biste da sve završite za pola sata, sat. Biće prilike i za to. Ali sada se skoncentrišite za nov projekat koji vam donosi bolju budućnost.  LJUBAV: Ovo je dan, noć kao i svako drugo. Ali vi volite to nešto u vazduhu. Odlična energija za sve zaljubljene.  ZDRAVLJE: Čuvajte se upale grla.

JARAC

POSAO: Sve imate u glavi. Svaki podatak, svaki broj, svaki račun. To je za pohvalu. Mislite da bi bilo dobro da se i sutra pojavite na radnom mestu.  LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju odličan provod i veče koje će im pokazati put do jednog lepog poznanstva.  ZDRAVLJE: Posle svega, odlično.

VODOLIJA

POSAO: Mislite da ste najbolji kada sami organizujete posao i radite. Ipak pokušajte da podelite posao sa još nekim.  LJUBAV: Odlično se osećate i želite dobro da se zabavite. Spremni ste da prijateljima pripremite dobar provod, dobru žurku koju će pamtiti.  ZDRAVLJE: Morate da se dobro ispavate.

RIBE

POSAO: Odličan dan za komunikacije sa strancima, pregovore. Novac možete da zaradite preko zemalja Austrije ili Švajcarske. Danas ste preterano angažovani.  LJUBAV: Ako ste sami onda poznanstvo sa Bikom. To će biti lep početak nove godine za sve koji su željni ljubavi i sentimentalnosti.  ZDRAVLJE: Čuvajte se preteranog alkohola.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković