OVAN

POSAO: Trošićete veliku količinu energije na poslu. Moraćete da ostajete baš danas malo duže jer ipak ne smete da ostavite za sutra toliki posao.  LJUBAV: Što više popodnevnog vremena gledaćete da provedete zajedno. Partneru je potrebna vaša pažnja.  ZDRAVLJE: Mogućnost da vam se aktivira neki problem iz prošlosti.

BIK

POSAO: Razmislite dobro o svim opcijama promene koje su pred vama. Ipak je prvi dan u godini i slavlje je još uvek.  LJUBAV: Bićete dominantniji od partnera što nije dobro za vas. Spustite loptu, zabava još traje.  ZDRAVLJE: Previše nervoze u toku dana.

BLIZANCI

POSAO: Danas možete biti odgovorni za neke poslove koje imate da uradite. Pomalo vas hvata panika od toliko obaveza.  LJUBAV: Niste u dobrom ,,fazonu” danas za ljubav. Više neka hladnoća, napetost, odvojenost nego prave emocije.  ZDRAVLJE: Možete imati manji problem na koži.

RAK

POSAO: Prvi dan u godini a vi ipak razmišljate da se maksimalno posvetite svom radu.Usmereni ste na javni život, politika, trgovina je dobra za vas.  LJUBAV: Poznanstvo vam sledi sa mnogim osobama. Možda se nastavlja nešto iz novogodišnje noći.  ZDRAVLJE: Važno je da se danas dobro odmorite od velikog slavlja.

LAV

POSAO: Dobro se osećate danas u onome što ste planirali da radite. Iako je prvi dan u godini vi ga provodite sa mnogo telefonskih poziva.  LJUBAV: Imate poznanstvo sa jednom čudnom i harizmatičnom osobom. Vi volite da otkrivate posebnost u nekoj osobi.  ZDRAVLJE: Mnogo obaveza u kući vas čini nervoznim.

DEVICA

POSAO: Danas loš dan da započnete neki poslovni razgovor. Bolje ostanite kod kuće sa porodicom. Nije vreme za velike pregovore.  LJUBAV: Ukoliko ste novogodišnju noć proveli sa svojim najmilijima, onda će vam ceo dan biti fantastičan.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Ako planirate da obiđete svoje radno mesto u toku popodneva, to je u redu. Imate dobar osećaj da možete nešto dobro da uradite.  LJUBAV: Danas ste posebno privlačni. Da li je to vaš stajling ili harizma, to zna samo ona osoba preko puta vas.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Na polju posla sve zavisi od vas. Vi ste već sve isplanirali šta ćete u narednom periodu. Danas pregledajte stanje na računu.  LJUBAV: Neko ko vam je prijatelj može da vam bude i partner. Sigurni ste u sebi i prepoznaćete svaku emociju koja vam se pruža.  ZDRAVLJE: Glavobolja, tenzija.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom, ne bi trebalo da započnete neki nov posao. Budite realni kada je novac u pitanju. Manje trošite.  LJUBAV: Verovatno ste već nekog upoznali u toku novogodišnje noći. To je neko preko vaših drugara, prijatelja.  ZDRAVLJE: Sinoć ste dobro pojeli i popili. Čuvajte se pritiska.

JARAC

POSAO: Ah ta birokratija! Pa zar i prvog dana u godini vi morate da se bavite stvarima koje su tako naporne i dosadne. Baš nemate mira.  LJUBAV: Emotivna veza sa drugim Jarcem može biti dobra podloga za priču o braku. Razgovarajte često o tome.  ZDRAVLJE: Čuvajte zube, kosti. Skloni ste alkoholu.

VODOLIJA

POSAO: Budite spokojni što se tiče vašeg poslovanja i nekih novih projekata. Tek je početak godine. Biće šanse za novitete, promene.  LJUBAV: Dominantni ste u odnosu na svog partnera. Nije mu pravo. Popustite. Prvi je dan u godini. Neka vam krene na dobro. ZDRAVLJE: Smanjite duvan, cigarete.

RIBE

POSAO: Nikako sukob sa kolegama danas. Budite suzdržani. Ne preuzimajte u startu lošu energiju.  LJUBAV: Danas ne započinjite tajnu vezu. Nije vreme tajni. Budite pažljivi prema supružniku. Ta osoba vas iskreno voli.  ZDRAVLJE: Brinete više za zdravlje drugih, nikako ne brinete o svom, a trebalo bi.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković