Kineska nova 2024. godina biće u znaku Zmaja, prema horoskopu, a počinje 10. februara i traje sve do 28. januara 2025. godine.

Zmaj je jedan od najmoćnijih simbola u kineskoj astrologiji i predstavlja energiju, snagu i moć. Ova godina je posvećena Drvenom Zmaju koji ipak daje i mogućnost fleksibilnosti i odlikuje se sposobnošću adaptacije na različite promenjene okolnosti.

Osobe rođene u godini Zmaja imaju vrlo snažne odlike rođenih da budu vođe, a u kombinaciji sa zahvalnim elementom Drveta, mogu da donesu evoluciju i obilje. Šta će 2024. godina, godina Drvenog Zmaja, doneti svim znakovima kineskog horoskopa?

kineska nova godina 3.jpg
Shutterstock  

Pacov

Ovaj se znak odlično slaže sa Zmajem, pa se može nadati prosperitetnoj 2024. godini. Očekujte dobre šanse u ličnom i profesionalnom životu, ali budite rigorozniji u pogledu upravljanja novcem.

Bivo

Energija Drvenog Zmaja može doći u konflikt sa energijom Bivola, naročito može biti ugrožen njegov sistem tradicionalnih vrednosti. Na poslovnoj strani je moguć nešto stabilniji priliv novca.

Tigar

Godina 2024. vam neće biti bez prepreka. Naći ćete se u neočekivano takmičarskim situacijama, moraćete da malo više analizirate stvari, da preciznije predviđate svoje mogućnosti. Ako u tome uspete, finansije su vam sigurne u nastupajućem periodu.

kineska nova godina.jpg
Shutterstock  

Zec

Drveni Zmaj vam donosi malo sreće, malo nesreće - biće i dobitaka i gubitaka. Zvezde savetuju da budete spremni da se prilagođavate i da ne žurite previše pri donošenju krupnih odluka.

Zmaj

Radujte se godini u kojoj vas očekuju rast, razvoj, regeneracija. Stižu ponude za nove šanse, otvara se mogućnost napredovanja. Slobodno sanjajte i o oživljavanju ljubavnog života.

Zmija

Drveni Zmaj je najviše podstaći vašu sklonost ka introspekciji, pa će 2024. godina biti odlična za vaš duhovni razvoj. Svi imaju poverenja u vas, prijatelji vas obasipaju poklonima, a ako vam je potreban kredit, ovo je godina u kojoj ćete ga dobiti.

kineska nova godina-min.jpg
Shutterstock , Sergei Bachlakov 

Konj

Godina Drvenog Zmaja će vam doneti dosta prepreka. Mnogo neslućenih komplikacija može da vam uspori inače vrlo jednostavne poslove. Ipak, nije sve tako crno - novčanik vam neće biti na udaru.

Koza

Energija će biti vrlo varljiva tokom godine Drvenog Zmaja. To vas može dovesti do mnogih grešaka, ali na ljubavnom planu možete da budete sigurni da ćete doneti pravu odluku. Bilo da ostajete ili odlazite, sigurno je da će vam teret pasti s leđa.

kineska nova godina 4.jpg
Shutterstock  

Majmun

Vi ste srećnik čiji se znak najbolje slaže sa Zmajem pa dočekujete godinu punu prosperiteta. Zato se nadajte velikom upehu, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Sad je trenutak i da malo prištedite novac.

Petao

Vas će Zmaj pretvoriti u romantičnog osvajača kojem niko neće moći da odoli - blistaće vaš šarm, romantika, ljubaznost prema drugima. Na profesionalnom planu je moguće nazadovanje, ali ako budete uporni, neće biti teških posledica.

Pas

Neće vam prijati energija Drvenog Zmaja. Mogući su naleti teških misli, nesigurnosti, oklevanja, vaša konvencionalna priroda će biti na velikom iskušenju.

Svinja

Za vas je ovo godina razvoja i ekspanzije, Drveni Zmaj će vam pomagati da osnažite svoj preduzetnički duh. Moguća je promena posla, naročito u proleće. Vi ste jedini znak kojem kineska nova godina najavljuje novu ljubav i to na prvi pogled.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.