OVAN

POSAO: Tvrdoglavost. Nikako da izađete iz tog začaranog kruga. Saradnici neće da budu deo vaše ,,loše priče”.  LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni svojim statusom u vezi ili braku. Slobodni moraju da se više posvete sebi i svojim emocijama. Preterano ste probirljivi.  ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.

BIK

POSAO: Vi ste revolucionar u onome što radite. Niko ne veruje da će jedan povučeni Bik da bude toliko buntovan. Samo nove ideje pobeđuju.  LJUBAV: Susret sa jednim Lavom sa kojim radite promeniće vaše poglede na ljubav. Probudiće u vama novu iskonsku emotivnu prirodu.  ZDRAVLJE: Menjajte način ishrane.

BLIZANAC

POSAO: Vaši sagovornici će biti manje raspoloženi za bilo kakvu naprednu saradnju. To vas čini manje uticajnim.  LJUBAV: Okrenite se partneru. Kao da ste zaboravili da imate osobu koju imate pored sebe. To je neko ko vas voli i ceni, pre svega.  ZDRAVLJE: Zdravlje je dosta dobro, ali ne trošite se bespotrebno.

RAK

POSAO: Posla preko glave. Vreme vam ide jako brzo. Niste ponekad u stanju da ga uhvatite i smirite. Razmišljate šta će biti…  LJUBAV: Društveni život na visokoj nozi. Uživate u svakom susretu koji vas vodi u društvo raspoloženih ljudi. Susret emotivne prirode sa Bikom. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

LAV

POSAO: Danas morate da napravite transformaciju u privatnom poslovanju. Novac vam stiže pred kraj dana. LJUBAV: Sa znakom Devica imate jednu posebni interakciju. Verovatno će se pretvoriti sve u ljubav, posebno ako ste slobodni.  ZDRAVLJE: Pazite na svoje zdravlje, posebno kada su nagle promene vremena.

DEVICA

POSAO: Dobar poslovni dan za vlasnike firmi, radnji, manjih trgovinskih radnji. Novac vam stiže brže nego se nadate.  LJUBAV: Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog znaka Rak ili Škorpija.  ZDRAVLJE: Problem tokom dana je stomak, jetra, želudac.

VAGA

POSAO: Možete da računate na dobar posao sa jednim Ovnom koji je već organizovao, da sve bude kako treba.  LJUBAV: Danas želite da se podsetite na neke stare dobre dane vaše prošlosti. Stari prijatelji, mesta za zabavu, izlaske. Uživajte u mislima i fotografijama.  ZDRAVLJE: Pozitivan način razmišljanja vam štiti zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi imate jaku intuiciju kao znak Rak, Ribe, ali ovog puta ste pomalo preterali oko izdavanja naredbi. Spustite loptu.  LJUBAV: Vama se vrzmaju tajne ljubavi po glavi. Nije isključeno da nećete počiniti ,,greh”.  ZDRAVLJE: Može vas pratiti problem sa srcem, pritiskom.

STRELAC

POSAO: Pazite da se ne upetljate sa ograničenim i sporim ljudima, saradnicima. To vas jako nervira. Volite žestinu u poslu ali i novac. LJUBAV: Vi ste ponekad nepopravljivi romantik. Imaćete odličan dan posebno kada je erotika u pitanju. Jedna Škorpija vam ne da mira. ZDRAVLJE: Psiha ostljiva.

JARAC

POSAO: Svi koji rade sa vama danas biće zadovoljni, dan velikog novca. Zbog toga vi volite da nešto dobro napravite u vašoj ,,poslovnoj kuhinji”. LJUBAV: Razmišljate o jednom Blizancu. Kako da ga osvojite ili bolje rečeno usvojite samo za sebe. Neće biti lako.  ZDRAVLJE: Popravite imunitet vitaminima.

VODOLIJA

POSAO: Nećete imati problema kada je novac u pitanju. Samo je potrebno da se dobro organizujete. Poslušajte savet jedne Vage.  LJUBAV: Smanjen je pritisak na vaš ljubavni život. Sada možete mirno da posvetite pažnju pre svega sebi, svojim emocijama, pa voljenoj osobi.  ZDRAVLJE: Čuvajte se stresa na poslu.

RIBE

POSAO: Imate sreće da će vas partneri iz inostranstva podržati ne samo kao ideju već i finansijski. Volite ozbiljne i velike projekte.  LJUBAV: Možete da budete okrenuti i samoći u nekom momentu ali vam se savetuje da što više vremena provedete u društvu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković