OVAN

POSAO: Sve planirane poslove okončaćete brzo i uspešno, biće i novca. Ko planira na put u inostranstvo, dobar izbor.  LJUBAV: Slobodan Ovan želi ljubav sa jednim Rakom. Možda je Rak suviše blag za vašu energiju. Razmislite?  ZDRAVLJE: Nestrpljenje vam pravi problem sa pritiskom.

BIK

POSAO: Partner sa kojim sarađujete je neko ko je povezan sa velikim sistemima. To su banke, velike korporacije. Dobra šansa za pozajmicu ili odličnu zaradu.  LJUBAV: Dobra zabava će vam pomoći da se emotivno stabilizujete. Bik u braku- druga priča. Muči brigu oko ljubomore. Neće biti lako.  ZDRAVLJE: Možete imati problem sa skočnim zglobom.

BLIZANAC

POSAO: Ovan će vam pomoći da se stabilizujete i da vam organizuje ceo posao. Poslušajte ga. Sa Strelcem ćete sigurno imati dobre poslovne kontakte. LJUBAV: Slobodni Blizanci su neko ko voli slobodu, ali ipak duboko u sebi teži da pronađe mir i sigurnu ljubav.  ZDRAVLJE: Dosta ste zadovoljni svojim zdravljem.

RAK

POSAO: Danas sarađujete sa Jarcem. Novac očekujte od samog starta dana. Ne bi bilo loše da radite sa jednim Bikom iz inostranstva.  LJUBAV: Imate susret sa Škorpijom, koja je prilično povučena ili poseduje neki strah. Verovatno je to strah da će biti odbijena.  ZDRAVLJE: Dobro zdravlje, jer ste popravili imunitet.

LAV

POSAO: Vi volite da pomognete ali mora da vam se skrene pažnja. Pokušajte da napravite neki dogovor, dil, saradnju sa inostranim partnerima, značiće vam tokom cele sedmice.  LJUBAV: Slobodan Lav sedi i čeka da mu se dese fatalne ljubavi bez imalo truda. Ništa neobično za ovo sazvežđe.  ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

DEVICA

POSAO: Možda bi trebalo da budete ažurniji oko papira ili da preuzmete veću odgovornost. Pomoć je dobrodošla, ali vi ste ipak veći radnik od svih.  LJUBAV: Mislite da ste usamljeni. Nije tako. Vi volite pažnju, cveće, lep simboličan poklon. Ako toga nema osećate da ste zapostavljeni. ZDRAVLJE: Zbog posla koji obavljate osećate iscrpljenost.

VAGA

POSAO: Mogućnost da zaradite dobro. Imaćete posla sa osobom koja dilazi iz zapadne Evrope.  LJUBAV: Ako ste slobodni neće vam biti važno da li se nekome dopadate ili ne. Vi volite sebe sasvim dovoljno da možete samoću pokriti i nekim dobrim druženjem sa prijateljima.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Okrenite se onim poslovima u kojima ste uspešni. To je svakako istraživački rad, bankarsto ili organizacija u velikim sistemima.  LJUBAV: Jeste teško da priznate sami sebi koliko ste ponekad bez razloga posesivni i ljubomorni, ali to je deo ljubavno bračne energije. Škorpijoni druge dekade su baš u potrazi za velikom ljubavlju.  ZDRAVLJE: Oprez sa ishranom.

STRELAC

POSAO: Trezveni ste u donošenju poslovnih odluka. Nije vam problem da napravite dobar poslovni izbor, posebno ako je rad sa starnim institucijama.  LJUBAV: Napravite selekciju, prave izbore. Zbog toga što ste veliki hedonista često skačete iz veze u vezu i tu pokazujete koliko vam je podsvesno stalo do prave ljubavi.  ZDRAVLJE: Osetljiv respiratorni sistem.

JARAC

POSAO: Imate sve šanse da se okrenete nekim novim poslovima koji će vam otvoriti vidike, vašu unutrašnju auru kreativnosti. Odlični ste u svemu što radite, nema vam zamene.  LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogu da računaju na poznanstvo sa osobom iz sveta muzike, kulture, obrazovanja.  ZDRAVLJE: Brinete o urogenitalnom traktu. Uradite analize, potrebno je.

VODOLIJA

POSAO: Poslušajte Strelca jer on je iznad svega i vidovit pa može da vam pruži pravu ocenu o svemu šta nameravate da uradite.  LJUBAV: Slobonim Vodolijama samoća prija. Dok oni u braku nisu voljni da budu sami. Traže konstantno prisustvo partnera i to mora da se ispoštuje.  ZDRAVLJE: Raspoloženje vam varira.

RIBE

POSAO: Osećate se odlično u društvu Blizanaca, sa Lavom dobar posao, finansijski isplativ ali naporan, sa Škorpijom konstantan rad.  LJUBAV: Ako ste u vezi, partner retko provodi vreme sa vama, a to vam smeta. Ukoliko ste slobodni, dobra veza može da se ostvari sa Bikom. ZDRAVLJE: Problem sa venama.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković