Tom Kruz je u novoj ljubavnoj misiji, a vreme će pokazati da li će ona biti moguća ili ne - na duži rok. Holivudski superstar je viđen sa Elisinom Kajrovom prošlog vikenda u Londonu, a očevici tvrde da su njih dvoje pravi zaljubljeni par.

Zgodni glumac (61) i lepa Ruskinja (36) su zajedno došli na jednu zabavu u bogatom kraju britanske prestonice i čitave večeri se nisu razdvajali jedno od drugog.

U poslednje vreme su Toma u medijima pokušavali da povežu sa raznim damama, pa se tako pričalo i da se udvarao Šakiri, ali ovog puta Dejli Mejl tvrdi da ima proverene izvore. 

Elsina je bivša manekenka, ćerka poslanika u ruskom parlamentu, ali je mnogo poznatija kao bivša žena tajkuna koji se obogatio trgovinom dijamantima. Ona je britanski državljanin, a njen razvod od Dimitrija Cvetkova su pratili brojni mediji.

Najveći kamen spoticanja je, naravno, bila imovina budući da je uključivala pet stanova u Londonu, vrednih 18 miliona funti, kao i zdanje u Sariju koje se procenjuje na 22 miliona.

Tu su bile i nekretnine u Dubaiju i na Kipru, a zbirka luksuznih automobila, nakita i umetničkih dela je bila vredna više miliona funti. Kajrovu su čak po medijima optuživali kako je u brakorazvodnoj parnici pokušala da sakrije svoju kolekciju od preko 150 tašni, vrednih skoro milion funti. 

Mužu je pripala kuća u Sariju gde živi okružen jakim obezbeđenjem, jer je već bilo nekoliko pokušaja atentata na njega. Ni Elsina nije ostala bez imovine - procenjuje se da ima više od 20 miliona funti samo u nekretninama. 

Živi vrlo burnim društvenim životom, često je na zabavama i kreće se isključivo u džet-set društvu. Tako je i upoznala Kruza koji voli Veliku Britaniju i uživa da provodi vreme u ovoj zemlji čak ikad nema nikakve poslovne obaveze u njoj. Pogledajte njegove slke u galeriji i pročitajte kakvim estetskim procedurama se ovaj glumac podvrgao.

Profimedia Šta je sve operisao slavni glumac

BONUS VIDEO: 

EVO KOJA HOLIVUDSKA FACA OBOŽAVA DA JEDE SARME I PEČENJE! Maja Mandžuka iskreno o američkim glumcima Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.