OVAN

POSAO: Možete očekivati od jednog Škorpiona da vam traži pozajmicu. Posao je dobar sa Vagom. LJUBAV: Male nesuglasice. Ali sve se brzo rešava na dobro.   ZDRAVLJE: Čuvajte zube.

BIK

POSAO: Glavni posao preko dana jeste posvećenost privatnom poslu.  LJUBAV: Temperament, dinamika su veoma dominantni u današnjem danu.  ZDRAVLJE: Možete vas pratiti problem sa srcem, pritiskom.

BLIZANCI

POSAO: Pravite dobre poslovne kombinacije van grad u kome se nalazite.  LJUBAV: Osoba koja je vazana za sport, kulturu može biti vaš budući partner.  ZDRAVLJE: Disanje, respiracija pluća.

RAK

POSAO: Novac vam je potreban za vraćanje dugova.  LJUBAV: Partner je neko ko može da vam pomogne u ovakvim situacijama.  ZDRAVLJE: Napetost.

LAV

POSAO: Spremni ste za putovanje. Idete u Nemačku ili Austriju kako biste napravili dobar posao.  LJUBAV: Dobar odnos sa Ženom Bik, muškarcem Škorpija.  ZDRAVLJE: Osetljive noge, kosti, zglobovi.

DEVICA

POSAO: Vaš posao je da radite i ne dozvolite da vas drugi ponižavaju zbog njihovog neznanja ili zavisti.  LJUBAV: Dobar odnos sa Ribom koja će pokazati svoju pravu emociju.  ZDRAVLJE: Dobro ste i niste u lošoj zdravstvenoj fazi.

VAGA

POSAO: Razmišljate o poslu koji mogu da rade i vaša deca. Dobro ih usmeravate.  LJUBAV: Prati vas zadovoljstvo.  ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate da napravite razliku između autoriteta i posla koji radite iz zadovoljstva. Ne možete biti u isto vreme strogi i popustljivi.  LJUBAV: Prava ljubav vas očekuje sa osobom iz znaka Jarca.  ZDRAVLJE: Promenite nešto u životu. Ishranu, stil oblačenja…

STRELAC

POSAO: Interesuje vas posao koji je povezan sa mašinama. Automobili, kompjuteri, motori…  LJUBAV: Niste preterano opterećeni vezom sa jednim Rakom. Dosta hladna atmosfera.  ZDRAVLJE: Problem sa očima. Manje vremena provodite ispred kompjutera.

JARAC

POSAO: Napeti ste kada ne dobijete informacije koje su vam potrebne.  LJUBAV: Emotivna povezanost sa uniformisanim licem.  ZDRAVLJE: Čuvajte grlo, glasne žice.

VODOLIJA

POSAO: Bićete uspešni tokom dana. Traži vas neko ko radi dugo godina u inostranstvu.  LJUBAV: Pretvarate sve u ljubav. Zavodljivi ste.  ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Možete očekivati boljitak i dobar posao sa tečnostima, trgovinom građevinskog materijala.  LJUBAV: Neko vas nervira. Verovatno ste u vezi koju trpite dugo.  ZDRAVLJE: Psiha slaba.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna