OVAN

POSAO: Izašli ste iz stresa. To je dobro jer ćete imati bolju profesionalnu etiku.  LJUBAV: Partner je zahtevan previše.  ZDRAVLJE: Brinete previše o svom zdravlju.

BIK

POSAO: Velika gužva u vašem preduzeću. Verovatno će biti nekih važnih promena.  LJUBAV: Partner ima jednu priču za vas. Očigledno da vas to mnogo ne dotiče.  ZDRAVLJE: Emotivno ste osetljivi. 

BLIZANCI

POSAO: Bitan razgovor sa autoritetom. Očekujete neku promenu, možda povišicu.  LJUBAV: Budite svoji. Dostojanstvo je najvažnije u vezi. ZDRAVLJE: Prijaće vam dobra komunikacija.

RAK

POSAO: Posedujete posebne veštine. Potrebno je da to i drugi vide i uvaže.  LJUBAV: Prijaće vam uzbudljiv susret. Još ako je to jedan Bik...  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

LAV

POSAO: Važni su vam interesi. Ulogu koju imate jeste da predvodite.  LJUBAV: Razmislite kome ćete poslati viber poruku.  ZDRAVLJE: Manja nervoza.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da zaštitite svoje poslovne interese.  LJUBAV: Zajednička sreća vas prati. Potrebno je da uživate u tome.  ZDRAVLJE: Opustite se, relaksacija potrebna.

VAGA

POSAO: Neko želi da radi sa vama. Ne dozvolite da iskoriste vašu energiju.  LJUBAV: Zbunjujete partnera. Nestrpljivi ste.  ZDRAVLJE: Izbegavajte stres.

ŠKORPIJA

POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje stižu do vas.  LJUBAV: Partner vam pomaže u poslu, pre svega.  ZDRAVLJE: Psiha napeta. Oslobodite tu lošu energiju u sebi.

STRELAC

POSAO: Potreban vam je predvodnik. Svoj cilj ostvarujete samo na taj način.  LJUBAV: Osetljivi ste na svaku situaciju u kojoj se nalazite.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na život koji vodite.

JARAC

POSAO: Želite da menjate sve oko sebe, uključujući i saradnike.  LJUBAV: Okrenite se iskrenim emocijama jednog Blizanca.  ZDRAVLJE: Potrebno je da obavite pregled kod gastrologa.

VODOLIJA

POSAO: Sve ima svoju cenu. To morate da shvatite. Vodolije znaju da budu samoljubivi preterano, ponekad.  LJUBAV: Potrebno je da napravite granicu između realnosti i iluzije.  ZDRAVLJE: Čuvajte se preteranog alkohola.

RIBE

POSAO: Odličan dan za posao. Posebno za novac i saradnju sa strancima.  LJUBAV: Emotivno ste preterano vezani za jednu Vagu koja se ne trudi previše oko vas. Može vam izazvati patnju. ZDRAVLJE: Potrebno je da se krećete, budete među ljudima.

Tekst: Lepa&Srećna

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna