OVAN

POSAO: Vama je bitno da se izborite za bolju poslovnu poziciju. LJUBAV: Budite prilagodljivi. ZDRAVLJE: Srčani problemi.

BIK

POSAO: Ne volite kritiku. Niste zadovoljni kada nije po vašem.  LJUBAV: Nema potrebe da se zalećete i da verujete u iznenadnu intimnu sreću.  ZDRAVLJE: Noge su osetljive.

BLIZANCI

POSAO: Pravilno trošite novac. Uložite u novi projekat.  LJUBAV: Ne razmišljate o partneru i njegovim sugestijama za poboljšanje vašeg odnosa.  ZDRAVLJE: Nervozni ste.

RAK

POSAO: Prihvatite savet. Nežan ste znak, ali znate dobro da kažete kada je potrebno.  LJUBAV: Mislite da vam je partner neveran. Loše se osećate zbog toga.  ZDRAVLJE: Borite se sa depresijama.

LAV

POSAO: Iako okolina ne pokazuje interesovanje za vaše ideje, vi i dalje radite na tome da se istaknete.  LJUBAV: Jasno izražavate svoje emotivno raspoloženje i zadovoljstvo.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Vrlo ste promišljeni. To je dobro jer tako pratite sve šta se dešava.  LJUBAV: Priželjkujete veću emotivnu slobodu i novu priliku za ostvarenje svojih namera.  ZDRAVLJE: Oslobodite se predrasuda.

VAGA

POSAO: Imate dovoljno strpljenja da završite nešto novo zamišljeno u poslu koji je pred vama.  LJUBAV: Umete da ugodite partneru. Imate volju za sve.  ZDRAVLJE: Imate dobru koncentraciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Snalažljivost. Vi ste ekspert za to. LJUBAV: Emotivna hrabrost izbija iz vas kada duboko želite nekog za koga osećate da vam pripada.  ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Ne dopuštate da vas nepravedno kritikuju.  LJUBAV: Od finansija zavisi ljubav. Šteta. Dobar dan je za strast. Ne dozvolite da vam propadne. ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Vaše znanje, iskustvo i upornost daje uspeh.  LJUBAV: Srećni ste u braku ili vezi u kojoj se nalazite.  ZDRAVLJE: Nemate trenutno problem.

VODOLIJA

POSAO: Super ste saradnik. Svi žele da sarađuju sa vama. Pružite i vi drugima priliku. LJUBAV: Budite maštoviti  i osmislite dobru ljubavnu strategiju. Partner jedva čeka vaše inovacije. ZDRAVLJE: Sasvim dobro.

RIBE

POSAO: Odličan dan za poslovanje sa velikim kompanijama. LJUBAV: Pokrenite maštu. Nemojte biti stidljivi. ZDRAVLJE: Emotivna blokada.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna