OVAN

POSAO: Dan za iznenađenje. Jedna muška osoba vam može ponuditi dobar poslovni kompromis.  LJUBAV: Maštate, iluzije unosite u vezu. Morate postaviti realne temelje.  ZDRAVLJE: Imate terapiju koju niste imali do sada.

BIK

POSAO: Očekujete podršku ili finansijsku pozajmicu. Ne ulažite sebe u takve ideje, uzaludno je činiti.  LJUBAV: Bikovi u braku ili vezi imaju problem poverenja, nesuglasice pa čak i svađe.  ZDRAVLJE: Napetost, nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Predani ste poslu i veći deo energije vam odlazi u tom smeru.  LJUBAV: Partner se pita da li ga volite. Pokažite emocije.  ZDRAVLJE: Manji nazeb.

RAK

POSAO: Povoljan termin za novac, harmoniju u domu, porodici. Sigurno dobro prolazite od privatnog biznisa.  LJUBAV: Dobra komunikacija sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Dobro ali ipak se odmorite.

LAV

POSAO: Poslovni maniri su važni, upotrebi te ih. Ne dozvolite saradnicima da vam kreiraju sudbinu.  LJUBAV: Mnogi Lavovi nastavljaju vezu započetu u prošlosti. Nije preporuka, ali to vam je trenutna sudbina.  ZDRAVLJE: Poslovne aktivnosti svedite na razuman nivo.

DEVICA

POSAO: Uz dodatnu upornost možete da ostvarite svoje planove.  LJUBAV: Odličan odnos imate sa partnerom.  ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA

POSAO: Nemate trenutnih briga oko novca.  LJUBAV: Dobar odnos kuću gradi. ZDRAVLJE: Sve držite pod kontrolom.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebna vam je raznovrsnost u poslu. Dobro funkcionišete sa Ribama.  LJUBAV: Slobodne pripadnike znaka očekuje nova veza.  ZDRAVLJE: Relativno ste u dobrom stanju.

STRELAC

POSAO: Planirajte budućnost. Barem ste tu specijalista.  LJUBAV: Početak velike strasti. Željno iščekujete novi susret.  ZDRAVLJE: Bolje zdravlje od predhodnog perioda.

JARAC

POSAO: Monogi vas nerviraju. Niste raspoloženi da slušate neke saradnike koji prave probleme u dogovoru.  LJUBAV: Partner ima dobre ideje za vaš napredak.  ZDRAVLJE: Potrebna, pre svega, fizička aktivnost.

VODOLIJA

POSAO: Kreativan uspon. Odličan dan za novac.  LJUBAV: Verovatno ćete biti u duploj vezi. Mada kod vas se nikad ne zna na čemu ste.  ZDRAVLJE: Nemate vremena da rasipate snagu.

RIBE

POSAO: Nov dan, samim tim, i nov period za vas. To je dobra predispozicija za uspeh.  LJUBAV: Odlično za ljubav. Sjajni trenuci u ljubavi.  ZDRAVLJE: Napunite baterije pozitivnom energijom.