OVAN

POSAO: Nećete da popustite. Uporni ste u svemu što je pred vama.  LJUBAV: Odlučite šta vam je činiti.  ZDRAVLJE: Tražite bolju zdravstvenu preventivu.

BIK

POSAO: Vi znate šta hoćete. Vodite posao najbolje moguće.  LJUBAV: Pokažite svoju iskrenost.  ZDRAVLJE: Manja nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Ponekad svoje talente trošite uzaludno na druge, davajući im ideje, podstrek, elan.  LJUBAV: Morate da dignete nivo emocija na nivo želje i strasti.  ZDRAVLJE: Oprez zbog lošije respiracije pluća.

RAK

POSAO: Dobar period za novac je obično pred kraj dana. Mada imate uspeha i u narednom danu.  LJUBAV: Pronađite svoj put ljubavi. Možda je on baš u vama.  ZDRAVLJE: Laka regeneracija i oporavak.

LAV

POSAO: Ako se previše vezujete za druge, teško da ćete biti dobri i uspešni.  LJUBAV: Pokušajte nekim razumnim predlogom da se stabilizujete u vezi.  ZDRAVLJE: Napeti ste.

DEVICA

POSAO: Nikako ne propustite ovaj dan. Dobro za saradnju i novac.  LJUBAV: Spustite nivo kritizerstva. Lakše ćete doći do partnera.  ZDRAVLJE: Dobro zdravlje imate danas.

VAGA

POSAO: Niste danas zadovoljni radom i rezultatima. Menjajte koncept rada.  LJUBAV: Ako ste slobodni, sami, početak dobre komunikacije može dovesti do zbližavanja sa osobom koja vas interesuje.  ZDRAVLJE: Krećite se više.

ŠKORPIJA

POSAO: Loša saradnja sa vazdušnim znakovima. Budite u okruženju Lava ili Ovna.  LJUBAV: Mesec je u Vodoliji u vašem 4. polju. Mislite o nekom prijatelju koji je blizu vaše kuće, možda bude i ljubavi.  ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi, posebno levi.

STRELAC

POSAO: Dobra poslovna energija sa prijateljima. Oni vam mogu pomoći.  LJUBAV: Dobra ljubav sa osobom iz znaka Devica.  ZDRAVLJE: Zdravstveno ste okupirani manjom nervozom.

JARAC

POSAO: Posebno će vam pomoći osoba iz znaka Vage ili Strelac.  LJUBAV: Sa Strelcem imate ljubavnu vezu. Sa Bikom erotika.  ZDRAVLJE: Ne mislite na sebe, problem sa stomakom.

VODOLIJA

POSAO: Saradnja sa Vagom donosi novac.  LJUBAV: Imate dobar šarm. Sreća vas prati i samim tim ljubav cveta.  ZDRAVLJE: Više kretanja, šetnje.

RIBE

POSAO: Niste raspoloženi za sedenje i čekanje nekih boljih vremena. Dobro ste organizovani za bilo šta novo da radite.   LJUBAV: Emotivno ste stabilni.  ZDRAVLJE: Nemate osećaj nestabilnosti, to je dobro.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna

Tekst: Lepa&Srećna