OVAN

POSAO: Nemate konkretan odgovor na pitanje o projektu koji vas zanima. Vaši saradnici očito nisu spremni na neke inovacije.  LJUBAV: Želite mir u kući, porodici. Zapostavljate ukućane radi posla.  ZDRAVLJE: Problem sa kičmom.

BIK

POSAO: Verovatno ste već duži period opsednuti nekom finansijskom situacijom. Sve možete da popravite ako imate strpljenje.  LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni. Nema većih dešavanja.  ZDRAVLJE: Dobro se držite.

BLIZANCI

POSAO: Imate dobre aspekte da proširite posao.  LJUBAV: Posvetite se domu, porodici. Deca vas jako vole i traže pažnju.  ZDRAVLJE: Dobro.  

RAK

POSAO: Proverite sva poslovna dokumenta bar mesec dana u nazad.  LJUBAV: U svom domu takođe radite na rešavanju zaostalih računa koji vam unose nervozu.  ZDRAVLJE: Potrebno vam je više energije.

LAV

POSAO: Objasnite saradnicima vaš princip rada. Takođe ih obavestite da ste brzi i sposobni za sve i da ne trpite sporost.  LJUBAV: Emotivno ste u vezi sa osobom koja je zahtevna. Vaš temperament to ne trpi.  ZDRAVLJE: Trenutno nemate problema.

DEVICA

POSAO: Neko vas koči na poslu, blokira. Pronađite uzrok vašeg trenutnog nezadovoljstva.  LJUBAV: Poznanstvo sa emotivnom Vagom daće dobar ljubavni život.  ZDRAVLJE: Izbacite stres fitnesom.

VAGA

POSAO: Novac očekujete od saradnika iz znaka Bik u drugoj polovini dana.  LJUBAV: Niste nimalo naporni za bilo koji vid saradnje u ljubavi. Imaćete susret sa Jarcem ukoliko ste sami.  ZDRAVLJE: Ne razmišljate o tome danas.

ŠKORPIJA

POSAO: Kuća i posao najvažniji. Poznavajući vaše sazvežđe dok ne donesete novac u kuću, nema mira.  LJUBAV: Slobodnim Škorpijama potreban je izuzetno jak i emotivan partner. Niste ljubitelj površnih veza.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Naivnost jedna od poznatih osobina Strelčeva danas ima veliku snagu, jednostavno dominira. Ako je ikako moguće, menjajte se.  LJUBAV: Strelčevi traže iskrenost, moral ali i dobru zabavu.  ZDRAVLJE: Osetljivost u predelu zglobova ruke.

JARAC

POSAO: Radite preterano. Neće biti novca danas. Nema potrebe da radite prekovremeno.  LJUBAV: Budite sigurniji u sebe. Partner zna da ceni vaš osećaj moći.  ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Dodatni plan, ideja je uvek važna u svakom poslu. Nešto kao zamena kolega na radnom mestu. Morate to uvek da imate u glavi.  LJUBAV: Dobar dan za sve koji žele da izađu i opuste se.  ZDRAVLJE: Zbog preteranog stajanja ili sedenja opterećenje kičme.

RIBE

POSAO: Pronaći ćete nešto zanimljivo ili inovativno ukoliko uključite treće oko.  LJUBAV: Partner pokazuje nepoverenje. Dokažite ljubavlju da ste stabilna osoba.  ZDRAVLJE: Bolovi u glavi ili vratu.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna