OVAN

POSAO: Osoba rođena u znaku Device vam može pomoći oko finansija i ugovora. LJUBAV: Ovnovi koji su u braku imaće finansijskih poteškoća.  ZDRAVLJE: Problem sa venama.

BIK

POSAO: Imate snage i šarma da završite sve što naumite. Verovatno ćete jedan deo svog posla da prebacite u inostranstvo.  LJUBAV: Pitate se da li da uđete u vezu. Ta osoba nije posebno stabilna, ali vi imate osećaj strasti. Nećete da stanete sa udvaranjem.  ZDRAVLJE: Dobro ste.

BLIZANCI

POSAO: Jedna Vaga ima veliki respekt prema Vama. To treba da uvažite i da budete bolji u odnosu sa poslovnim partnerom.  LJUBAV: Blizanac u braku mora da povede računa o opštoj komunikaciji sa partnerom. Nedeostaje vam.  ZDRAVLJE: Bolovi u glavi.

RAK

POSAO: Vaga vam je dobra za saradnju i spovođenje ideja u delo.  LJUBAV: Odvojite danas dan za voljenu osobu. Prezauzeti ste poslom pa sve zapostavljate.  ZDRAVLJE: Loš način ishrane.

LAV

POSAO: Ako se bavite uslugama, posebno granom saobraćaja, vodite računa o vozilu. Kvar ili udar.  LJUBAV: Potrebno vam je neko ko vas razume, vašu energiju i vaš preveliki optimizam.  ZDRAVLJE: Bolji rezultati krvnog pritiska.

DEVICA

POSAO: Idealan dan za sve koji su rođeni u ovom znaku za poslove trgovine materijalima, tekstilom.  LJUBAV: Biće vam od pomoći da steknete stabilnost emocija, kroz jaku vezu. Dobar odnos sa Vodolijom ili Ovnom.  ZDRAVLJE: Potrebne su vam pozitivne misli.

VAGA

POSAO: Poslovno ste vezani za Bika koji će vam pomoći finansijski.  LJUBAV: Jedan nežni Rak vam ulazi u život. Ovo bi značilo lep početak nove ljubavne veze.  ZDRAVLJE: Imate problem sa venama.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemate osećaj stresa, ali mnogo radite. Nije preporučljivo da se toliko trošite.  LJUBAV: Volite nekog ko vam je nedostupan. Ostajete sami.  ZDRAVLJE: Nervna napetost. Povišen pritisak.

STRELAC

POSAO: Nikako ne započinjite danas novi projekat. Neće biti novca kasnije od toga.  LJUBAV: Oni Strelčevi koji su slobodni moraju da preispitaju svoja osećanja. Nesigurni ste u sebe danas.  ZDRAVLJE: Osetljivi ste na vremenske prilike…

JARAC

POSAO: Za novac i posao imate više sreće i energije od emotivnog života. Finansijski dobar dan.  LJUBAV: Oni koji su u braku mogu biti u napetoj situaciji. Ali isto tako moraju pronaći način za bolji odnos.  ZDRAVLJE: Emotivna nestabilnost.

VODOLIJA

POSAO: Saradnja sa Rakom, Ovnom, Lavom bi bila dobra finansijska perspektiva.  LJUBAV: Vodlije koji su slobodne imaju susret u društvu prijatelja ili na radnom mestu.  ZDRAVLJE: Osetljivost kroz levu stranu tela, posebno levo rame.

RIBE

POSAO: Niste raspoloženi za sedenje. Potrebna vam je akcija, posao koji traži kretanje.  LJUBAV: U vezi ste. Niste posebno emotivno dirnuti. Izgledi za tajnu vezu su izvesni.  ZDRAVLJE: Muče vas pluća.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna