OVAN

POSAO: Danas radni dan započinjete sa osobom iz sazvežđa Raka. Dobar dan za privatan biznis.  LJUBAV: Emotivno imate pravo da se opustite jer radite previše. Oni koji su sami očekuju dobar provod i ljubav sa Škorpijom.  ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje.

BIK

POSAO: Uložićete veliki napor da se stabilizujete i pokrenete kako biste promenili svest i sebi omogućili bolji život.  LJUBAV: Iako ste vi veliki zaljubljenik u ljubav, ponekad poželite da budete i sami.  ZDRAVLJE: Alkohol nikako u narednom periodu.

BLIZANCI

POSAO: Novac vam je potreban, više nego do sada. Imaćete pored sebe Bika, Škorpiju, Vagu koji bi mogli da pomognu.  LJUBAV: Za sve slobodne, ljubavni susret. Blizanci u braku ili vezi razmišljati da postave partneru neke nove standarde u vezi, tipa - više samostalnosti. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na manje prehlade koje su česte.

RAK

POSAO: Posao je više nego dobar. Novac vam stiže preko jednog Bika koji ima svoju kompaniju. Imate sreće danas.  LJUBAV: Ako ste slobodni, onda imate strastan susret, poznanstvo sa jednim Jarcem.  ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas očekuje.

LAV

POSAO: Očekujete puno od saradnje sa Strelcem, Rakom ili Vodolijom, pa ćete biti zadovoljni poslom koji vam predlože.  LJUBAV: Imate dosta prostora da predložite vašoj voljenoj osobi šta dalje u braku. Slobodni imaju susret sa Ovnom.  ZDRAVLJE: Zdravstveno niste u problemu sem povremenih bolova u nogama.

DEVICA

POSAO: Iskoristite bar jednu od mogućnosti za promenu posla. Nikako da sedite i čekate "bolje dane".  LJUBAV: Poznanstvo sa Vodolijom preko prijatelja. To će vam popraviti dan. ZDRAVLJE: Niste u nekom teškom stanju, bar ne danas.

VAGA

POSAO: Danas je dobar dan za novac i poslove koji traže kretanje. Ukoliko putujete neka to bude posle 13h.  LJUBAV: Dobar provod za sve slobodne. Zauzeti imaju manji problem da se dogovore oko kućnog budžete sa partnerom.  ZDRAVLJE: Pazite na upale grla, bubrega.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate mnogo da se trudite. Teško da može svako da vas shvati. A za vas je to veliki napor.  LJUBAV: Ukoliko ste u u dužoj vezi onda više ljubavi od strane partnera očekujte.  ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dosta dobro.

STRELAC

POSAO: Novac vam stiže preko osobe koja radi u jednoj važnoj instituciji. Nije banka. Mada može biti i osoba koja ima svoj privatni posao sa inostranim kompanijama.  LJUBAV: Susret sa Bikom može biti pun strasti.  ZDRAVLJE: Trošite pozitivnu energiju bez većeg razloga. To nije dobro.

JARAC

POSAO: Pomoć saradnika. Niste opterećeni poslom danas. Nekom drugom ste zadali zadatke da rade za vas.  LJUBAV: Želite da se stabilizujete sa jednim Blizancem. Koliko je to moguće sa partnerom vetropirastog karaktera, videćete sami.  ZDRAVLJE: Zdravstveno možete imati problem sa plućima, infekcijom grla.

VODOLIJA

POSAO: Dobra energija za novac u toku dana.  LJUBAV: Emotivno često vam se znak Škorpija pojavljuje kao izazov. Vi niste neko ko prati neke tradicionalne trendove, ali postajete sujeverni… ZDRAVLJE: Problem sa zubima.

RIBE

POSAO: Novac danas – ne. Šteta. Razmišljate o šopingu, ali nažalost ništa od toga.  LJUBAV: Potrebno vam je opuštanje. Emotivno ste vezani za Lava ili Devicu.  ZDRAVLJE: Rasipate se. Strpljenje je potrebno.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna